De ce să vii la mare în septembrie. Veste EXCELENTĂ pentru vara 2020

Cum mulți români nu se pot apropia de hoteluri peste 4 stele în august din cauza prețurilor destul de mari, o parte dintre ei aleg să vină la mare în luna septembrie. Este încă cald și ai condiții de lux o săptămână la tarife reduse.

Noi am ales weekend-ul 13-15 septembrie pentru a veni din nou pe litoralul bulgăresc, la Nisipurile de Aur. La Prestige Deluxe Aquapark Club, la doar 108 euro pentru două nopți, te poți bucura încă de soare, mare, aquapark-ul încălzit care are trei tobogane pentru adulți și 2 pentru copii, încă o piscină exterioară, una interioară, două locuri de joacă pentru copii, regim Alliclusive, mâncare și băutură variată și foarte bună, cu dozatoare de apă și de cafea la fiecare etaj dacă ți se face sete noaptea și nu ți-ai luat apă, camere de lux foarte spațioase, spectacole seara, cam tot ce-ți trebuie pentru o vacanță perfectă. Marea este la doar 4 minute de mers lejer pe jos de hotel, iar dacă anul acesta clienții nu au beneficiat de plaja lor exclusivă cu sezloguri gratuite pe malul Mării Negre, conducerea stabilimentului a rezolvat și această problemă pentru vara 2020.

Dar deși sezonul a trecut, noi vă recomandăm dacă aveți timp să nu ezitați să veniți și-n septembrie la mare. Este încă foarte cald, temperaturile de vineri până duminică au variat între 25 și 29 de grade, marea este foarte caldă, în special în partea a doua a zilei, aquapark-ul este în continuare deschis și oamenii se distrează pe tobogane, temperatura apei din piscina interioară are 30 de grade Celsius, poți să te relaxezi la SPA, acolo unde beneficiezi de baie turcească, saună cu aburi, saună uscată, masaj, sala de fitness, iar seara poți sta lejer la terase să te relaxezi și să te bucuri de spectacolele oferite.

De menționat că hotelul are echipe de animatori dacă vii însoțit de copii, care vor avea grijă de cei mici în timp ce tu poți să joci biliard, tenis de masă, sau pur și simplu să stai de vorbă pe teresă cu prietenii.

Nu ratați MAREA NEAGRĂ toamna

Chiar dacă soarele nu mai arde ca în lunile de vară, apa de mare este în continuare caldă și nicicând nu vă veți putea bucura de valuri atât de mari ca în luna septembrie fără să înghețați. De asemenea, stațiunea Nisipurile de Aur este foarte frumoasă și seara, sunt magazine pe strada pietonală care se întinde de-a lungul plajei, care-ți aduce aminte de vacanțele din copilărie de la Mamaia. Doar că e mult mai puțin aglomerat.

Citește și:

Prestige Deluxe Aquapark, hotelul perfect la mare, aproape de casă