De ce riscă să nu joace mâine Azankpo pentru Dinamo

Flavius Stoican a dezvăluit pe ce jucători nu se va putea baza împotriva oltenilor, roș-albii având numeroase probleme de lot cu 24 de ore înaintea confruntării cu CSU Craiova.

Lovitură pe nervul sciatic

”Alcătuirea echipei este delicată. Ieri am venit de la Botoșani, astăzi avem ceva probleme: doi jucători suspendați, Patriche și Ivanovski, iar Desire, în care îmi puneam mari speranțe, este incert.

Mă bucur că revin Răuță și Matei. Tomozei este accidentat, așa că mă gândesc cum pot alinia un 11 care să facă față Craiovei. Vreau să-i spun condoleanțe lui Gabi Torje, să aibă grijă de mama lui. Avem dificultăți, trebuie să le rezolvăm”.

Din informațiile GSP.ro, Desiree Azankpo a încasat o lovitură pe nervul sciatic și are dureri după meciul cu FC Botoșani. Stoican urmează să vadă după antrenamentul de diseară dacă se poate baza pe internaționalul din Benin, dar șansele sunt minime.

”Nu-i văd indolenți”

”Când intrăm pe teren, ne gândim să câștigăm meciul. Sper să nu mai facem greșeli. Nu-i văd indolenți pe jucători, superficiali, doar în anumite faze din meci lasă senzația asta. Suntem aici să schimbăm opinia oamenilor, prin rezultate.

Vrem să câștigăm toate meciurile, diferența de valoare între echipe nu este atât de mare. Diferența o fac momentele delicate din timpul meciului. Nu am făcut un calcul în ceea ce privește punctajul, dar vrem puncte, începând cu meciul cu CSU, chiar dacă ar fi o surpriză să reușim asta.

Realitatea e că oamenii nu mai cred, dar nu trebuie să cedăm, indiferent de critici. Indiferent cine va fi antrenor, această echipă nu va retrograda. Așa îi simt pe jucători. Pe Ivanov îl văd cu dorință mare, poate să joace și cu 5 cucuie. Îi mai avem pe Ivanovski, pe Matei, schimbat total în bine, pe Rodriguez, Răuță, dar se fac greșeli în timpul meciului. Eu voi crede până la final în acești băieți.

Domnul președinte Mureșan nu are un sentiment frumos, are momentele lui de tristețe. Vă spun cu toată sinceritatea că a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a salva această echipă. Este un om puternic, nu trebuie să cedeze. Nu este fericit, în ultimele 7-8 luni, de când a sosit la Dinamo, nu știu dacă a avut o zi fericită”, a comentat tehnicianul.

Citește și

Acuzații la adresa lui Stoican: ”Cine era antrenor când Becali spunea că i s-au cerut bani să ia campionatul?”