--> -->

De ce revine A.S.I.A. pe scenă? ”La asta lucrăm”

Trupa A.S.I.A. a decis să revină, formal, în lumea muzicii, anunțând că recitalul de pe 6 martie, de la Sala Polivalentă, e doar primul dintr-un lung șir de concerte.

Fanatik a stat de vorbă cu fetele din trupa A.S.I.A., ele anunțând că, pe 6 martie, la Sala Polivalentă din București va fi anunțată, oficial, revenirea formației în showbiz-ul românesc, în formula care va fi prezentă și pe scenă: Anca, Sorana, Ianna și Anemona.

”Concert de revenire”

Trupa care, cu ani în urmă, făcea furori în lumea disco-pop a României și, totodată, lansa vedete de calibru, A.S.I.A., se pregătește de marea revenire în lumea showbiz-ului de la noi. Mai mature, dar la fel de entuziaste, fetele au vorbit despre ce urmează în viața lor.

”Ne-am hotărât după mici discuții pe care le-am avut în urma unui eveniment în care Ianna sărbătorea 20 de ani de carieră și unde fetele au fost invitate în acest spectacol să fie alături de ea. Am observat că toată sala a fost în picioare și au cântat vers cu vers tot ce au cântat ele din repertoriul A.S.I.A.

Ca să pregătim acel eveniment, eu cu Ianna și cu Tavi, soțul ei, am încercat să găsim colegele din trupa A.S.I.A care să fie prezente. Luând-o pe inițiale, pentru că A.S.I.A așa a fost denumită, în funcție de inițialele lor, am ales să facă parte Anca, Sorana, Ianna- care era în acel eveniment și era al ei- și Anemona.

Vreau să precizez că nu este un concert în care sărbătorim 25 de când s-a înființat trupa, ci este un concert de revenire pe scenă a acestei formații”, a explicat Florin Ionescu, managerul trupei A.S.I.A.

Formația are deja angajamente pentru festivaluri

Succesul de care se bucură, deja, trupa se traduce și în viitoarele angajamente. ”Am pus bilete în vânzare. Deja am fost sunat de foarte multe festivaluri. Pentru a continua avem foarte multe cerințe de concerte, așa că sigur vom merge mai departe”, explică Florin Ionescu, omul care le este alături la orice pas.

Tot acesta explică, acum că, trupa este mai pregătită ca niciodată să revină, în forță, în showbiz. ”Am fost cumva împins de la spate de prieteni și cunoștințe, chiar soția mea spune: ‘De ce nu refaceți, că e păcat’. Acum am decis. E foarte scurt, ne-am decis destul de târziu, dar suntem suntem foarte conștienți că o să fie foarte ok și chiar vrem să facem lucrul ăsta”, ne-a mai spus el.

De altfel, pentru a întâmpina noile angajamente, actuala trupă A.S.I.A. a reînregistrat toate piesele care au adus celebritate formației, iar fetele se pregătesc să intre în studio pentru a face altele. ”Vor fi piese noi, lucrăm la ele, dar nu am apucat. Deocamdată, fetele au stat în studio pentru că au re-tras toate piesele cu vocile actuale.

Acum, nu mai sunt copii, sunt niște doamne și au tras în studio 17 piese care se vor cânta la Sala Palatului, dar sigur că lucrăm și la piese noi”, a mai precizat el, menționând însă că vor avea loc și modificări la linia melodică a formației. De asemenea, ne-au dezvăluit și că se va schimba coregrafia trupei, se va opta pentru una mai ”minimalistă”.

Citește și

Tatăl adolescentei de 15 ani care a murit în blocul prăbușit din Turcia: ”Am sperat că pot să-mi salvez «prințesa» cu mâinile goale”