De ce refuză anumiți fotbaliști să semneze cu Dinamo. Este Bucureștiul o problemă?

Andrei Nicolescu, administratorul special al celor de la Dinamo, a dezvăluit motivul pentru care unii jucători refuză Dinamo.

Nicolescu susține că nu îi poate convinge pe jucători că București este un oraș sigur! Aceasta deși mereu în ultimii ani străinii au vorbit laudativ despre Capitală și România.

Administratorul special a menționat că a ajuns la un acord cu anumiți jucători, dar soțiile respectivilor fotbaliști au refuzat mutarea.

Andrei Nicolescu: „Ni se întâmplă a doua oară”

,,Ni se întâmplă a doua oară când un jucător agreează să vină la noi, cu impresarul, apoi soția să îi spună să nu vină în București, nu poate să se mute în București. Încercăm să convingem să vină în București să se convingă că este un oraș sigur, e o metropolă.

Am avut două situații similare, în decurs de două săptămâni. Sunt jucători din Europa de vest, asta a fost situația. Avem prezentări, o strategia bine pusă la punct, dar nu am reușit să convingem soțiile. Aceasta este realitatea.”, a declarat Andrei Nicolescu, conform radiodinamo1948.

Zeljko Kopic a anunțat că transferurile continuă la Dinamo

Zeljko Kopic, antrenorul celor de la Dinamo, a participat la evenimentul în cadrul căruia Dinamo și-a prezentat noul echipament. Kopic a anunțat continuarea campaniei de transferuri de la Dinamo.

„Vrem să mai facem transferuri. Dorim să mai aducem câte un jucător în fiecare compartiment, în total 4-5. Suntem în contact cu câțiva, piața transferurilor este deschisă. Jucătorii analizează diferite opțiuni, am vrut să aducem jucători mai devreme, dar nu s-a putut, n-a depins numai de noi.

Suntem aproape să aducem doi jucători, încercăm să rezolvăm zilele acestea. E important să construim un nucleu”, anunțat Zeljko Kopic.

În această campanie de mercato Dinamo a legitimat 7 jucători: Andrei Caragea (Sassuolo Primavera), Cătălin Cîrjan (Arsenal), Alexandru Roșca (Șelimbăr), Kennedy Boateng (Austria Lustenau), Răzvan Pașcalău (Lecce U19), Raul Opruț (Kortrijk – împrumut), Raul Rotund (Șelimbăr).

Dinamo va debuta în noul sezon de Superliga în deplasare în fața celor de la CFR Cluj, în Gruia, duminică, 14 iulie, de la ora 19:00.

Citește și

ÎPS Teodosie: „Așa ar trebui să poarte o femeie căsătorită”