--> -->

De ce nu va juca Torje diseară cu Ripensia. Cine mai absentează, cine revine la Dinamo

Dinamo joacă diseară, de la ora 18:45, la Timișoara în meciul cu Ripensia, contând pentru 16-imile Cupei României.

UPDATE ora 17:00

Echipa de start cu Ripensia: Eșanu – Sorescu, R. Popa, R. Grigore, A. Radu – Răuță, Itu, Matei – Bani, Țîră, Moldoveanu.

Știrea inițială:

”Câinii” abordează acest duel după șase eșecuri consecutive în campionat. În ceea ce privește Cupa, roș-albii au ajuns de două ori în semifinalele competiției în ultimele sezoane.

Sorin Colceag are mai multe probleme de lot, câțiva dintre jucători resimțind diverse accidentări după ultima rundă, cu FC Botoșani (1-2). De fapt, toți cei nou-sosiți în Ștefan cel Mare au un decalaj de pregătire față de restul lotului, de aceea sunt expuși la probleme medicale.

Doi sunt out, doi revin

Doi dintre oamenii în formă la ultima etapă, Mirko Ivanovski și Gabriel Torje, vor fi menajați pentru confruntarea din Cupa României. Conform surselor GSP.ro, atacantul a suferit o inflamație în zona pulpei, în timp ce autorul golului a ieșit din antrenament, după ce a resimțit dureri. Colceag dorește să-i aibă apți pentru etapa cu CSU Craiova de luni.

În schimb, Sorescu și Matei pot fi luați în calcul. Deian și-a revenit după accidentare, și-a ispășit și etapa de suspendare, în timp ce Cosmin a depășit durerile de la picior provocate după derby-ul cu FCSB, decarul fiind o soluție pentru diseară.

Ieri, roș-albii au primit rezultatele testelor coronavirus, toate fiind negative.

Citește și

Ludovic Orban, despre implicarea președintelui Iohannis în alegerile din PNL: “Nu e constituțional”