--> -->

De ce nu-și găsesc loc gloriile dinamoviste la club: ”Realitatea deranjează”

Ionel Dănciulescu, 46 de ani, este managerul CS Dinamo, fostul mare atacant al „câinilor” sosind la clubul condus de Ionuț Popa în urmă cu trei ani.

Opinia lui Eugen Voicu elocventă

Cei de la CS Dinamo, chiar dacă nu excelează în fotbal, comparativ cu alte discipline din cadrul grupării, au reușit să atragă mai multe nume sonore din istoria roș-albilor, pe lângă Danciu-gol mai fiind cooptați, de-a lungul ultimilor ani, Dănuț Lupu, Daniel Iftodi, Dumitru Moraru, Marius Niculae, Florin Bratu și, de ieri, Ionuț Lupescu.

Spre deosebire de clubul din prima divizie, FC Dinamo 1948, acolo unde nu apare nicio fostă glorie a „câinilor” în structurile de conducere.

”Fostele glorii sunt bine-venite alături de noi, nu știu dacă experiența pe care o au mulți dintre ei este cea pe care ne-o dorim noi.

Nu spunem nu, evident mai sunt si excepții… Dar în planul nostru, astăzi, nu intră în atenția noastra să colaboram cu foști sportivi pe poziția de management”, a explicat Eugen Voicu, acționar majoritar Dinamo, în martie 2023, la prima conferință de presă la club.

Danciu-gol: „Spunem adevărul”

Ionel Dănciulescu va colabora cu Ionuț Lupescu, care trebuie să elaboreze un proiect privind Academia celor de la CS Dinamo. Danciu-gol a vorbit despre faptul că foștii jucători importanți ai „câinilor” nu se regăsesc în staff-ul administrativ al grupării din primul eșalon.

„Au politica lor. De ce nu sunt fostele glorii acolo? Poate faptul că spunem adevărul și realitatea deranjează. Doar că noi nu putem minți pentru că noi chiar ținem la Dinamo.

Cei de la Dinamo din prima divizie au o altă viziune, nu acceptă, poate, alte opinii. Ei hotărăsc, eu nu spun că nu au făcut și lucruri bune. Dar poate nu e loc de foști fotbaliști în politica actuală a clubului.

Nimeni nu trebuie să se îndoiască de faptul că noi chiar vrem binele lui Dinamo”, a declarat Ionel Dănciulescu pentru GSP.

„Refuz”

Unul dintre cei mai importanți atacanți din istoria fotbalului dinamovist, alintat Danciu-gol de către fani, fostul fotbalist a fost chestionat: „Se salvează sau retrogradează Dinamo?”.

„Nu vreau să mă gândesc la asta! Refuz”, a replicat Dănciulescu.

Citește și

Limba română decretată limbă oficială pentru românii din Ucraina! Reacția premierului