De ce nu are Neti Sandu copii: ”Asta credeam, cât am fost tânără”

Neti Sandu a dezvăluit motivul pentru care nu are copii. Astrologul de la Pro TV a recunoscut că are regrete în acest sens, deoarece și-ar fi dorit să devină mamă.

”Am aflat prea târziu, după vreo 40 și ceva de ani”

Prezentatoarea horoscopului de la Pro TV a explicat motivul pentru care nu are copii. Vedeta și-ar fi dorit să devină mamă și recunoaște că are regrete în acest sens.

În tinerețe, Neti Sandu (64 de ani) credea că un copil trebuie crescut într-un anumit fel, însă și-a schimbat opinia după 40 de ani.

“Cel mai mare regret este că poate era frumos să am un copil. Cred, adică nu sunt foarte sigură, dar era frumos. Problema asta a fost, că eu cât am fost tânără, credeam că un copil trebuie crescut într-un anumit fel.

Dar după vreo 40 și ceva de ani, am descoperit că altfel se cresc copiii. Deci de aia nu știu sigur, dacă era bine să am. Era bine să am în partea a doua a vieții, dar eram prea în vârstă, când am aflat eu cum trebuie crescut un copil”, a declarat Neti Sandu pentru Cancan.ro.

”Atunci, l-aș fi crescut după moda veche”

Vedeta a mai spus că un copil nu trebuie neapărat să fie crescut așa cum au fost părinții, deoarece lucrurile se schimbă. Neti Sandu nu ar fi vrut ca propriul copil să treacă prin ceea ce a trecut generația ei.

“Eu am trăit în comunism, nu erau toate cursurile astea motivaționale și de dezvoltare personală care arată cum trebuie crescut un copil și atunci l-aș fi crescut după moda veche și ar fi avut traumele pe care le are generația mea”, a adăugat ea.

Cum vede viața după pensie

Neti Sandu lucrează la Pro TV încă de când s-a lansat postul TV. Prezentatoarea încă nu știe exact cu ce se va ocupa la pensie, dar va găsi ceva ce i se potrivește, așa cum s-a apucat și de astrologie după absolvirea facultății.

“O să inventez ceva care mi se potrivește, așa cum am inventat și asta, că nu m-a obligat nimeni. Eu m-am apucat de astrologie după ce am terminat facultatea, pentru că mă plictiseam.

Învățasem atât de bine să învăț și dup-aia zic ”Eu am rămas fără job, nu mai învăț?!”, iar apoi m-am apucat de astrologie. Când o să ies la pensie, o să inventez ceva”, a mai spus astrologul de la Pro TV.

Citește și

Una dintre cauzele depresiei, explicată în duminica de astăzi