--> -->

De ce nu a mai ajuns Devis Mangia la FCSB. Gigi Becali: ”Mi-a dat de înțeles că așa e”

Gigi Becali l-a vrut pe Devis Mangia la FCSB, după dezvăluirile mamei lui Răzvan Popa, care susține că fiul ei a fost hărțuit sexual de fostul antrenor de la CSU Craiova.

Bătuseră palma

În aprilie 2019, Gigi Becali dorea să-l aducă pe Devis Mangia la FCSB. Din informațiile de la acea vreme, cele două părți erau înțelese, iar contractul era deja redactat. În final, discuțiile au căzut, iar Gigi Becali nu a oferit nicio explicație.

”L-am dorit pe Mangia, dar a picat totul. Nu vă spun de ce a picat”, a spus atunci Becali.

Azi, Becali a oferit mai multe detalii despre motivul pentru care Devis Mangia nu a fost numit pe banca roș-albaștrilor.

Patronul FCSB spune că în timpul discuției despre antrenorul italian, Mihai Rotaru i-a dat de înțeles că acuzele la adresa tehnicianului erau adevărate, astfel că a decis să nu semneze cu acesta.

”E comandat de stăpân”

”Am vrut să-l aduc antrenor pe Devis Mangia, pentru că MM mi-a zis că e antrenor bun, profesionist. E adevărat, Craiova juca bine.

Eu m-am interesat și m-am interesat și la Rotaru. Rotaru nu mi-a zis exact ce, dar mi-a dat de înțeles că așa e (n.r. – zvonurile despre hărțuirea sexuală). Și atunci, eu cum să iau așa ceva? Doamne, miluiește! Când am auzit așa, am zis ce-mi trebuie balamuc, Doamne ferește. M-a ferit Dumnezeu. Cum să-l iei la tine în casă, ăsta vine cu duhuri necurate.

Nu am mai zis după aia de ce nu l-am luat, să nu fiu iar amendat pentru discriminare de comisia de la Federație. Dacă așa vrea Europa… Nu te joci cu ăștia.

Credeți că Mangia face ce face că vrea el? Credeți că el nu știe că nu e bine ce face? El e obligat. De ce? Pentru că are stăpân. Nu se poate controla, pentru că stăpânul lui, drac, îi spune «așa să faci». Și el face. Eu nu pe Mangia îl condamn, el e comandat de stăpân. Stăpânul lui drac, dracul care-l pune. Niciun om nu vrea să facă asta”, a spus Gigi Becali pentru Gazeta Sporturilor.

Citește și

Cabana Babele a fost scoasă la vânzare pentru un preț uriaș