--> -->

De ce nu a ajuns Irobiso la Dinamo

Dinamo se confruntă cu probleme în atac în preajma meciului cu Sepsi, de marți seară, și a finalului sezonului regulat.

După ce Azankpo s-a accidentat după prima prezență în echipamentul ”câinilor” și a plecat în Franța, evitând să se întoarcă, deși ar fi trebuit să o facă de o săptămână, și Ivanovski are probleme medicale după etapa cu Rapid și va rata cel puțin runda de mâine seară.

Flavius Stoican a recunoscut că-l așteaptă pe Christian Irobiso, în condițiile în care, momentan, îl are la dispoziție doar pe fostul coleg al acestuia de la Gaz Metan, Vlad Morar.

Greșeala africanului

În ultima zi a perioadei de mercato, Christian Irobiso, atacant legitimat la Gaz Metan Mediaș, a depus memoriu pentru a deveni jucător liber de contract din cauza restanțelor salariale. Pe fir a intrat Dinamo, care și-a manifestat intenția de a-l transfera pe atacant.

Spre deosebire de majoritatea jucătorilor de la Gaz Metan care au rămas liberi, Irobiso nu a renunțat la salariile restante și a depus memoriu, care trebuia să se judece miercuri, 23 februarie, însă a fost acordat un nou termen.

Alți doi jucători care au depus memorii pentru neplata salariilor au comis aceeași greșeală. Este vorba de Nasser Chamed și Mihai Dobrescu, iar CNSL a luat aceeași decizie și în cazul lor, susține Fanatik.

Ceilalți jucători plecați în această iarnă de la Gaz Metan Mediaș nu au depus memorii, ci au fost nevoiți să renunțe la banii restanți astfel încât să devină jucători liberi imediat, trei dintre ei fiind legitimați de Dinamo.

Zăvăleanu: “Este un jucător interesant”

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar de la Dinamo, a declarat că Irobiso este un jucător interesant, însă nu poate vorbi de negocieri atâta timp cât este legitimat la alt club.

“Deocamdată nu este nicio noutate în ceea ce îl priveşte pe Christian Irobiso. Este un jucător interesant, însă pentru moment el este legitimat la Gaz Metan şi nu putem vorbi despre alte lucruri. Dacă va deveni liber, mai vedem”, a declarat Zăvăleanu pentru sursa citată.

Christian Irobiso a ajuns la un acord de principiu cu Dinamo şi în momentul în care va deveni jucător liber de contract, el va semna cu “câinii”. Următorul termen la CNSL este pe 2 martie.

Citește și

USR îl acuză pe Dan Puric: ”Pro-Putin”