De ce n-ar vrea Dan Negru ca vreunul dintre copiii lui să devină bucătar: „Cu tot respectul”

Una dintre cele mai apreciate figuri din televiziunea din România, Dan Negru are convingerea că cei doi copii pe care îi are se pot realiza atât în țară, cât și pe hotare, de aceea nu ține la ideea de a-i vedea la cele mai mari unități de învățământ.

Prezentatorul de la Kanal D recunoaște că ar fi tare dezamăgit dacă fiul lui și-ar dori să devină bucătar, chiar dacă tot mai mulți se visează Chefi.

„Dacă îți dă Dumnezeu în traistă minte, îți dă. Dacă nu, poți să te duci și la Oxford, tot prost ești”

“Cum dă Dumnezeu acum. Cunosc oameni care au studiat în Anglia și sunt proști. Nu cred în astea. Dacă îți dă Dumnezeu în traistă minte, îți dă. Dacă nu, poți să te duci și la Oxford, tot prost ești”, spune Dan Negru pentru Unica.

Prezentatorul de la Kanal D recunoaște că și-ar fi dezamăgit tatăl dacă ar fi ales să își dovedească talentul în bucătărie și să facă o carieră din asta și același sentiment îl încearcă și pe el.

„Am văzut că e o modă cu gătitul. Dacă al meu ar veni la mine să îmi spună că se face bucătar, aș fi tare dezamăgit. Nu zic rău de meseria asta. Dacă eu i-aș fi zis tatălui meu că vreau să mă fac bucătar, mă bătea. Mi-ar fi zis: ”Ți-am dat meditații la matematică și tu cu ciorba, cu polonicul”.

Cred că și lumea asta exagerează, toți vor să se facă Chefi. Cu tot respectul pentru meserie, hai să arătăm că putem și mai mult. Avea Păunescu o vorbă: ‘Să îți fie copilul cu o treaptă mai domn’. Respect meseria, am drag pentru toți cei care o practică, dar dacă mi-ar zice fiul meu că se oprește după 10 clase și se duce să se facă Chef… Nu se poate”, a mărturisit el pentru sursa citată.

Fani Selly și Dorian Popa

Dara și Bogdan nu sunt pasionați de ecrane, ci doar de zona asta de YouTube.

„De exemplu, eu sunt vecin cu Aurelian Temișan, stăm în aceeași zonă. Sau mai vin o grămadă de prieteni din lumea televiziunii. Ai mei nu au nicio treabă cu ei. Nu îi cunosc pe mulți.

Am doi prieteni care atunci când vin aștia mici sunt tot timpul în sufragerie, Selly și Dorian Popa. În rest, poate să vină oricine. Părintele Necula mai vine pe la mine, nu au nici o treabă. Când vine Selly nu se mută de acolo, stau gură cască. Asta e generația lor”, susține Dan Negru.

Citește și

Călătorie de un an în jurul lumii cu o navă de croazieră