Wave Resort

De ce n-a mers Dan Petrescu cu avionul, cu echipa, la Botoșani! Absență de 5 stele în lotul campioanei

O cursă charter i-a dus pe campioni la Suceava, cel mai apropiat aeroport de Botoșani, locul unde diseară echipa ardeleană va întâlni formația lui Marius Croitoru. În avion nu s-a aflat, însă, și Dan Petrescu, a scris Fanatik.

Aceasta întrucât tehnicianul nu are amintiri frumoase cu aeronavele de mici dimensiuni, cum a fost cea care i-a dus pe jucători în Moldova. Petrescu a rememorat un drum pe ruta Krasnodar – București. ”Nu mi-a fost mereu frică, mi-am mai revenit în ultima vreme, dar la cât am zburat la viaţa mea m-au dărâmat câteva experienţe. Am avut o dată o cursă privată de la Bucureşti la Krasnodar de nici nu ştiu cum am aterizat. Eram şi cu copiii! Stewardesa plângea, piloţii urlau, turbulenţe, s-a făcut întuneric. Am scăpat ca prin minune. Eu mai râdeam de alţii, dar nu-ţi mai vine s-o faci după ce trăieşti momente din astea”, declara Petrescu în 2017.

Echipa a făcut o oră și jumătate de la Cluj la Botoșani, aici incluzând și drumul cu autocarul de la Suceava, Petrescu a străbătut același traseu în 6 ore. ”Bursucul” va juca diseară fără cel mai bun om al său din meciul cu FCSB (1-0). Gedrius Arlauskis are o problemă musculară la coapsă și nu a făcut deplasarea în Moldova. Petrescu ar putea apela, din primul minut între buturi, la un puști de 17 ani: Otto Hindrich, care a fost rezervă partida trecută cu FCSB. Mai există și varianta de a-l folosi pe polonezul Grzegorz Sandomierski. Pentru Otto Hindrich ar fi primul meci în Liga 1.

Citește și

Al doilea meci ”sold out” pentru Dinamo? Ce spune Puljic despre fani și despre revenirea echipei