--> -->

De ce întârzie debutul lui Lucas la Dinamo

Debutul atât de așteptat de către fanii dinamoviști al fundașului brazilian Lucas Alves, 31 de ani, întârzie să se producă, deși apărătorul a fost prezentat ca jucător al „câinilor” de la începutul lunii august.

Dinamo nu a intrat în posesia documentelor brazilianului Lucas

Dinamoviștii susțin că au făcut toate demersurile necesare obținerii actelor fotbalistului, cu meciuri în prima divizie elvețiană și portugheză, printre altele, dar încă nu au intrat în posesia certificatului internațional de transfer, conform GSP!

Iar fără aceste documente, jucătorul nu poate evolua în România.

„Lucas este extracomunitar, este brazilian get-beget. Și iubita sa este braziliancă, deși a cunoscut-o în Elveția. Nu are nicio rudă europeană. Noi am făcut toate demersurile necesare, ni s-a spus că trebuie să așteptăm, sunt chestii legate de birocrație”, au transmis oficialii roș-albilor pentru GSP.ro.

Când se estimează că va juca brazilianul

Dinamoviștii aveau planuri mari cu Lucas, fost căpitan la Luzern, printre altele, sperând în integrarea lui rapidă și apoi să devină o soluție pentru primul 11. Doar că și Ovidiu Burcă, și suporterii „câinilor” mai trebuie să aștepte.

„Probabil, dacă nu va apărea ceva deosebit, Lucas va fi disponibil după pauza competițională”, au mai precizat reprezentanții grupării. După următoarele două etape, în care Dinamo are două meciuri ale orgoliilor, cu Petrolul, sâmbătă seară, apoi în Giulești cu Rapid, va fi pauza competițională, pentru jocurile interțări. România va juca împotriva Israelului, acasă, pe 9 septembrie, apoi cu Kosovo, pe 12 septembrie.

Astfel, fotbalistul sud-american ar putea intra în calculele lui Ovidiu Burcă începând de la runda cu FCU Craiova (acasă), de la jumătatea lunii septembrie. Ca fapt divers, și Rapid întâmpină probleme similare, cu transferul pe care a plătit 600.000 de euro, atacantul kosovar Albion Rrahmani, 22 de ani.

Citește și

Drama care i-a marcat viața lui Toto Cutugno. Are legătură cu sora lui