Wave Resort

De ce doi fotbaliști U21 nu au fost împrumutați în Liga 1, cine a blocat transferurile

Cosmin Contra și manegementul spaniol au adus 14 fotbaliști în acest mercato în Ștefan cel Mare, dintre care câteva transferuri au fost considerate boom-uri pe piața transferurilor: Garcia, ex-City, Camara, ex-Barcelona, Mejias-ex Real Madrid, Ba-ex Porto sau Paul Anton.

Totodată, ”Guriță” vrea și este obligat să dea credit și unor fotbaliști tineri. Dinamo a vrut să-i cedeze împrumut pe Ahmed Bani și pe Robert Moldoveanu, fie în Liga 1, fie în Liga 2 la formații ce se luptă pentru promovare. Cu obligativitatea ca roș-albii să-i poată readuce, gratis, oricând dores, a informat DigiSport. Contra nu le-a mai dat mult credit celor doi fotbaliști, pe Bani l-a folosit foarte puțin, Moldoveanu revine după o accidentare.

Pentru Bani a insistat FC Voluntari, dar a renunţat în cele din urmă când Dinamo a spus că îl cedează pentru un sezon, dar îl poate chema oricând înapoi. FC Voluntari a solicitat o clauză de 50.000 de euro dacăjucătorul ar fi luat la jumătatea campionatului, iar Dinamo a refuzat acest lucru.

Acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu Moldoveanu, solicitat de altă echipă din Liga 1. Şi la el, dorinţa lui Dinamo de a fi trecută în acte clauza eliberării în orice moment, fără nicio despăgubire, a fost respinsă de clubul în cauză.

Citește și

Iohannis, atacat de un lider PSD: ”Opriți groparul! Cere doar anularea evenimentelor creștine”