--> -->

De ce Dinamo îmbracă tricourile echipei U19 a ”câinilor”

Dinamo a apelat la un ”artificiu” în cele mai recente două amicale ale verii, 1-0 cu SC Popești Leordeni și 2-1 CSO Plopeni.

”Câinii roșii” n-au mai purtat echipamentul din precedentele două sezoane, ci tricourile pe care echipa U19 a clubului le-a utilizat anul trecut. Și au renunțat și la echipamentul verde, care-i nemulțumea foarte mult pe fani.

A dispărut sponsorul

Dinamo a schimbat hainele la cele mai recente două amicale jucate. ”Câinii” antrenați de Ovidiu Burcă au abordat respectivele partide cu un set de echipamente compuse din tricourile utilizate de echipa U19 anul trecut și o alternativă la șorturile clasice.

Singura diferență este reprezentată de faptul că sponsorul principal al lui Dinamo din sezonul trecut, Unibet, a fost înlăturat.

Echipamentul, produs de același partener tehnic cu care Dinamo a colaborat în anii precedenți, Macron, este format dintr-un tricou colorat cu precădere în roșu, principalele elemente albe fiind marginile mânecilor și dungile laterale.

Pentru suporteri

Tricoul este prevăzut cu un guler roșu și nasturi albi, iar momentan nu are un sponsor în partea din față, acolo unde apare doar sigla clubului și un logo cu chipul regretatului Cătălin Hîldan.

Spre deosebire de echipamentul primei echipe din ultimele două sezoane și de cel al formației U19, ambele cu șorturi în întregime roșii, cele purtate de dinamoviști cu Plopeni și Popești Leordeni sunt complet albe.

Ce va urma

Pe partea frontală a tricourilor ar urma să apară numele viitorului sponsor principal al clubului, cel mai probabil casa de pariuri 888sport. În anii trecuți, Dinamo a avut altă agenție de betting, Unibet, drept partener principal.

Rămâne de văzut dacă Dinamo va utiliza și în partidele oficiale varianta de echipament la care a apelat în aceste amicale sau va prezenta între timp un set nou de haine.

Citește și

Ce-a ajuns fotbalul românesc! CFR Cluj, doar remiză în Andorra