De ce Dario Bonetti nu a semnat actele rezilierii

Eșecul cu FCSB (0-6), coroborat cu seria de cinci eșecuri consecutive, a dus la îndepărtarea lui Dario Bonetti de pe banca tehnică a roș-albilor. Cu toate că șefii clubului au ajuns la un acord cu italianul privind întreruperea colaborării, actele rezilierii nu s-au parafat!

Mai mult, nici Dinamo, nici DDB nu a anunțat, oficial, întreruperea contractului cu Dario Bonetti, cu toate că au apărut declarații publice vizavi de negocierile cu cei ce ar putea să-l înlocuiască pe italian. Iar etapa de duminică, împotriva Botoșaniului, a căzut în sarcina lui Sorin Colceag, promovat de la Dinamo 2.

În cursul zilei de marți, oficialii lui Dinamo l-au înștiințat pe antrenor că nu va mai continua pe banca tehnică. Cu toate acestea, până vineri, Dario Bonetti nu a semnat actele de reziliere. Din informațiile Fanatik, motivul pentru care italianul întârzie este legat de cele două salarii pe care le are de încasat de la Dinamo.

În momentul în care cei 12.000 de euro vor intra în cont, Dario Bonetti va semna rezilierea. Antrenorul italian nu vrea să plece până nu va avea salariile în cont și acesta este motivul pentru care deocamdată nu a semnat.

Citește și

”Câinii roșii” nu mai sperie pe nimeni: ”Ar fi o rușine să pierdem”