--> -->

De ce crede Burcă în Neluț Roșu: ”A demonstrat”

Nelut Roșu a fost unul dintre transferurile importante realizate de Dinamo în pauza competițională, după ce ”câinii” au retrogradat în eșalonul secund.

Fost campion al României, peste 200 de meciuri în prima ligă, un jucător cu o experiență foarte mare, dar care încă nu a impresionat în tricoul roș-albilor, pe care a recunoscut de multe ori că dorește să-l îmbrace, încă de când evolua la alte formații.

Titularizare controversată

Un titular de drept în echipa gândită de Ovidiu Burcă, mijlocașul central mai degrabă a dezamăgit în tricoul lui Dinamo până în momentul de față și își atrage tot mai multe critici, dar și antrenorul își atrage pentru jucător, pentru faptul că îl trimite meci de meci titular și este utilizat constant 90 de minute.

Nelut Roșu a ratat și un penalty cu Oțelul, dar și două ocazii uriașe cu Gloria Buzău și în meciul cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

De ce crede în el

”Este un jucător care a demostrat că poate juca la un nivel foarte bun. Un jucător care a câștigat campionatul României cu Viitorul, a fost la CFR, la un moment se anunța o mare speranță, dar la 29 de ani nu este terminat. A avut niște probleme, eu cred că poate să redevină jucătorul care a fost odată, nu vreau să uitați că are doar 29 de ani.

La cum îl văd de implicat, la ce volum de muncă are în timpul unui joc, a alergat 12 km în meciul de Cupă. Poate realizările lui nu sunt extraordinare, a ratat cu Viitorul și la Buzău, eu cred dacă avea mai multă concentrare, vorbeam altfel. Eu sunt obligat să cred, resursele clubului nu sunt foarte mari, nu și-a spus ultimul cuvânt și Dinamo are nevoie de el”, a declarat antrenorul lui Dinamo la Playsport.

Citește și

Gabriel Liiceanu: ”Nicolae Ciucă, un plagiator care semnează demisia unui alt plagiator”