De ce a refuzat Stanciu să îngenuncheze: ”Mi se pare normal”

Doi jucători români, Ionuț Nedelcearu și Nicolae Stanciu, au refuzat să îngenuncheze înainte de startul partidei Anglia – România (1-0), în momentul dedicat ”Black Lives Matter”. Oricum, nici publicul prezent pe stadion nu a gustat momentul, unii suporteri englezi fluierând atitudinea jucătorilor din Albion care au îngenuncheat, din nou.

Și ceilalți titulari ai lui Mirel Rădoi, în afara lui Nedelcearu și Stanciu, au îngenuncheat la momentul respectiv. La finalul amicalului, Nicolae Stanciu a explicat de ce nu a îngenuncheat înaintea meciului

”Am procedat la fel și cu Slavia în sferturile Europa League cu Arsenal, mi se pare normal. Colegul meu de la Slavia a fost suspendat 10 etape fără nicio probă, doar că s-a presupus că ar fi spus acel cuvânt pe care nu îl pot rosti acum. Nu cred că asta e soluția”, a declarat Stanciu, la ProX.

La ce se referă Stanciu? După Rangers – Slavia (sferturi UEL), UEFA l-a suspendat 10 meciuri pe Ondrej Kudela de la Slavia Praga pentru comportament rasist. Colegul lui Nicolae Stanciu a fost acuzat de folosirea unei replici rasiste la adresa lui Glen Kamara de la Rangers.

”A fost o partidă foarte grea cu o națională puternică, ne-am creat și noi ocazii de gol, din păcate am făcut acele faulturi în careu, penalty-urile. Cred că am făcut un meci destul de bun, am avut ocazii, însă ne lipsesc rezultatele. Dacă nu câștigăm tot din septembrie, nu mai avem nicio șansă”, a mai declarat Nicolae Stanciu.

Citește și

Sensul venirii oamenilor la biserică