--> -->

De ce a devenit Paula Seling vegană: ”De atunci n-am mai mâncat carne”

Paula Seling a dezvăluit public de ce a devenit vegană. A făcut confesiunea în revista VIVA! de septembrie, într-un interviu amplu și sincer.

Frumoasa cântăreață a mărturisit că nu a mai mâncat carne de 11 ani și produse de origine animală de 5 ani. În același timp, vedeta ne-a spus cum se menține în formă.

”Vreau să mai sar cu parașuta”

La 43 de ani, celebra artistă are o siluetă impecabilă.

”Îmi place sportul, să merg cu bicicleta, cu trotineta, ador zborul, de orice fel, în aer sau sub apă, vreau să mai sar cu parașuta, vreau să continuu scufundările, îmi place să călătoresc, să citesc, să am grijă de plantele mele, iubesc să mă plimb prin orașe vechi, prin cetăți, îmi place să merg la muzee și să îmi închipui viața celui ce a mânuit uneltele vechi de sute sau mii de ani.

Nu îmi plac zgomotul, agitația sau locurile aglomerate”, a reacționat Paula Seling.

”Energia mi-a crescut”

Referitor la viața sa vegană, artista a dat detalii. ”Doar beneficii. Sănătatea mea a avut de câștigat, energia mi-a crescut enorm, am poftă de viață și satisfacția că pot să fac ceva pentru a ajuta lumea.

Nu am mai mâncat carne de 11 ani, produse de origine animală – de 5 ani și nici nu intenționez să mănânc. Nu mă tentează. Singurul lucru care îmi face cu ochiul sunt fructele de mare sau peștele, rareori. Însă, în general, mă abțin”, a mai spus cântăreața pentru sursa citată.

”Am început ținând posturile”

”Nu sunt în măsură să dau sfaturi. Este o alegere a fiecăruia. Eu am început ținând posturile. M-am simțit foarte bine și am văzut că e un beneficiu pentru organism.

Apoi, am vizionat un film despre industria cărnurilor, cum sunt tratate animalele în ferme și am decis să nu mai fiu parte din așa ceva. Nu le cer nici celor din familie, nici prietenilor să facă precum fac eu. Pur și simplu, am vrut să fie aportul personal. Dar dacă își doresc asta, să nu înlocuiască produsele animale cu carbohidrați și produse procesate.

Să le înlocuiască cu legume, cu crucifere, frunze (spanac, ruccola etc.), să mănânce semințe, să ia B12 și probiotice, după prescripția medicului”, a povestit Paula Seling.

Citește și

Limită de decibeli în apartament. Poți primi amenzi însemnate dacă îți deranjezi vecinii