--> -->

De ce a ajuns Dinamo să joace în maiouri

Dinamo s-a impus astăzi categoric în fața echipei Muscelul Câmpulung, formație din Liga 3, cu scorul de 10-2.

Bine că era foarte cald!

Jucătorii trupei din Ștefan cel Mare nu au evoluat însă în tricouri cu inscripția clubului alb-roșu, ci în maiouri simple, roșii. Oricum, era excesiv de cald la ora partidei.

Totuși, de ce ”câinii” au evoluat astfel? Trupa din „Ștefan cel Mare” și-a încheiat acordul cu sponsorul principal care apărea pe tricouri, casa de pariuri 888, care a sprijinit-o pe Dinamo în acest sezon, unul la finalul căruia „câinii” au revenit în Liga 1 după o pauză de un an.

„Câinii” sunt în discuții cu alte companii care să-și treacă logo-ul pe partea frontală a tricourilor dinamoviștilor și să asigure câteva sute de mii de euro pe stagiune bugetului grupării.

Discuții multiple, tot în zona pariuri, purtate de Dinamo

Câteva companii din zona betting și a celei de divertisment, având ca domeniul de activitate organizarea și exploatarea sălilor de jocuri electronice, au fost contactate și unele ar fi interesate de colaborare.

Printre ele, Stanleybet, unul dintre jucătorii importanți din România, prezent pe piața pariurilor din țară din 2004.

Discuțiile continuă, însă dinamoviștii au dat asigurări că situația se va regla în cel mai scurt timp posibil, mai ales că Liga 1 va debuta la jumătatea lunii iulie.

Zilele viitoare se va decide

Trei sponsori a avut Dinamo din zona betting în ultimii ani, Maxbet, Unibet și 888, ultimele două companii fiind sponsori principali.

Totodată, conform lui Daniel Șendre, ex-purtător de cuvânt al DDB, pe site-ul său personal, roș-albii ar mai fi în discuții cu Game World Casino, companie de jocuri electronice, pentru un parteneriat de imagine. De fapt, Game World deține și brand-ul Stanleybet.

Dacă se va ajunge la un acord financiar, logo-ul Stanleybet urmează să apară pe partea frontală a echipamentului.

Citește și

Război civil în Rusia. Prigojin: “În curând Rusia va avea un nou preşedinte”. Putin, vehement