--> -->

Steliano Filip absent, decizia lui Uhrin

Fundașul stânga al lui Dinamo, Steliano Filip, a fost învoit de Dusan Uhrin pentru meciul cu UTA, ultimul înainte de partidele din barajul de menținere în Casa Pariurilor Liga 1.

Mai ales că era la un singur cartonaș galben de suspendare, ori cehul vrea să-l aibă pe jucător apt pentru dubla de la baraj. În plus, Stelu a fost învoit fiindcă a avut o chestiune personală, în familie.

Dinamo a remizat acasă, scor 1-1, cu UTA în ultima etapă din play-out și a adunat patru meciuri consecutive fără eșec. După trei victorii, a sosit egalul cu formația arădeană.

A fost la nunta fratelui său

Steliano Filip nu a făcut parte din lotul lui Dinamo pentru meciul cu UTA, fiind învoit de Dusan Uhrin pentru a merge la nunta unuia dintre frații săi.

Astfel, Steliano Filip este la Timișoara, unde e însoțit și de fiica sa, cu care s-a pozat alături de fratele și cumnata lui, în pozele de pe rețelele de socializare.

Steliano Filip are opt frați și o soră

Steliano Filip face parte dintr-o familie numeroasă și are opt frați. El este cel mai mare dintre ei, dar mai are încă o soră. ”Suntem din Timișoara, da, suntem 9 frați. Eu sunt al doilea, ca vârstă, am o soră mai mare”, a declarat fotbalistul în 2020 într-un interviu în presa din Croația, după transferul la Hajduk Split.

Steliano Filip va reveni după petrecere la antrenamentele lui Dinamo și va fi în lot pentru cele două meciuri de baraj.

Pe picior de plecare

Jucătorul de bandă stângă mai are contract cu Dinamo pentru încă un sezon, însă sunt șanse mici să mai continue în Ștefen cel Mare și din sezonul viitor.

Steliano Filip a fost foarte aproape să o părăsească pe Dinamo încă din iarnă și a avut o ofertă din campionatul Ungariei, de la Mezőkövesd, însă mutarea a căzut din cauza situației sale contractuale.

Citește și

Mugur Isărescu, sfaturi pentru români în timpuri de criză: ”Să mai bem câte un ceai de tei”. Replica lui Iohannis