De-abia sosit la Dinamo, promisiune pentru fani: ”Sper să marchez. Avem nevoie de 3-4 meciuri”

Dinamoviștii își pun speranțele într-unul din ultimele transferuri ale echipei, macedoneanul Mirko Ivanovski, să marcheze pentru ”câinii” care n-au mai punctat în ultimele patru etape de Liga 1. Diseară, de la ora 21:00, atacantul de 31 de ani ar putea fi titular contra FCSB în derby-ul campionatului.

Macedoneanul a dezvăluit că nu este străin de atmosfera unui derby, acesta fiind conștient ce înseamnă pentru suporteri un asemenea meci, mai ales deoarece a evoluat în Croația, la Hajduk Split, contra lui Dinamo Zagreb.

”Știu ce înseamnă FCSB – Dinamo. Am jucat în Croația la Hajduk Split. Nu e nimic mai spectaculos decât să joci un astfel de meci. Derby-ul e derby și orice e posibil. Nu există favorite și sunt șanse egale. O să avem spectatori mulți și atmosfera o să fie faină.

Sunt bine fizic, chiar sunt bine. Mă resimt un pic după ultimele două-trei zile că au fost antrenamente tari, dar nu am probleme. Am nevoie de meciuri normal, trebuie să intru în formă. Noi cei veniți acum avem nevoie de trei-patru meciuri la rând să intrăm în ritm și vedem”, a declarat Ivanovski.

Atacantul macedonean spune că este pregătit să joace diseară și că speră să marcheze împotriva celor de la FCSB, lucru pe care nu l-a reușit la Astra sau la CFR Cluj.

”Am semnat până în vară, nu am opțiune de prelungire, vom vedea. Eu zic că sunt pregătit să joc cu Steaua (n.r. FCSB) și sper să marchez împotriva lor, pentru că nu am reușit nici la Astra Giurgiu, nici la CFR Cluj.

Gabi Torje e și el foarte bine fizic și trage foarte tare. Dar una e să te antrenezi singur, alta e cu echipa și alta e să joci meciuri în fiecare săptămână. Sunt foarte încântat de Dario Bonetti. Îmi place cum lucrează și e un om de caracter”, a precizat Ivanovski.

Citește și

Ludovic Orban la ruletă: ”Concubinaj sau mariaj cu PSD, dar ne-ar putea da cu vâsla în cap”