Dinamo, un ”client” după victorie: ”Așteptăm”

Dinamo a învins Chindia, scor 2-0, goluri Morar și Irobiso, la Ploiești, prima victorie din această stagiune pentru trupa din Ștefan cel Mare.

Penalty clar

La scorul de 0-0, Andrei Chivulete nu a văzut un penalty pentru Dinamo. Grădinaru a șutat spre poarta adversă, iar Căpușă a făcut henț, cu mâna stângă, în careu. Nici asistentul George Neacșu nu l-a ajutat pe ”central”, ar fi putut interveni, teoretic.

Reluările TV ale celor de la DigiSport arată că se putea acorda lovitură de la 11 metri!

Suporterii dinamoviști l-au luat în colimator pe Andrei Chivulete, nu înainte de a-și felicita jucătorii pentru prima victorie în deplasare din acest sezon.

”FELICITĂRI, BĂIEȚI! FELICITĂRI, MISTER UHRIN! Ce gol a putut să înscrie Vlad Morar! I-a înșirat pe toți prin careu și ne-a amintit de golul fabulos al lui Denis Șerban. După 1-0 nu ne-am retras. Asta arată o schimbare radicală de mentalitate.

Ne-am dus peste ei și a venit și faza frumoasă cu Mihaiu, Filip și golul lui Irobiso. Dinamo a arătat altceva. Noi, care până acum ne prăbușeam pe final, acum am jucat tot mai bine pe măsură ce ne apropiam de final. Eșanu în zi de grație. A scos tot astăzi. Avem portar!”, au transmis cei din DDB, printr-o postare pe Facebook.

”Cât Casa Poporului”

Roș-albii speră ca arbitrajele să nu influențeze lupta finală din play-out, mai ales că dinamoviștii au început să spere că vor scăpa măcar de ultima poziție de la baraj.

”Așteptăm o reacție și din partea lui Andrei Chivulete. Am vrea să știm de ce ne-a refuzat un penalty cât Casa Poporului. Poate are vreo explicație.

PRIMA VICTORIE DIN CAMPIONAT și nu e păcăleală de 1 aprilie! 2-0 în fața unei echipe cunoscută pentru calitatea defensivei. Și nu doar că avem 2-0, dar echipa noastră chiar joacă. Fantastică pătrunderea lui Vlad Morar și golul în stilul lui Denis Șerban!

Partea cea mai tare este că am continuat să atacăm și după gol așa a venit și golul lui Irobiso”, au mai transmis cei din DDB.

Citește și

Gata, Cîțu a luat decizia finală: ”Am depus”