DDB l-a ofertat, azi a jucat la CSA Steaua! Care e situația mult doritului mijlocaș

Ronaldo Deaconu, mijlocașul român în vârstă de 24 de ani despărțit recent de Gaz Metan Mediaș, este unul dintre cei mai doriți fotbaliști la ora actuală, din Liga 1, iar azi a evoluat pentru CSA Steaua în amicalul disputat în compania echipei secunde a Farului Constanța.

După ce s-a despărțit de ardeleni, Deaconu a fost în tratative cu Farul Constanța, a fost ofertat și de către liderii board-ului DDB pentru a sosi la Dinamo, lucru confirmat de mijlocaș, însă jucătorul așteaptă concetizarea unei propuneri în afara granițelor țării.

Antrenamente și joc

În cursul zilei de sâmbătă, CSA Steaua și Farul II s-au întâlnit la Constanța, în cadrul unui meci amical încheiat cu victoria roș-albaștrilor, scor 6-1.

Deși Ronny nu s-a aflat în primul 11 sau pe lista rezervelor, suporterii l-au dat de gol pe Ronaldo Deaconu, publicând o fotografie cu el în tricoul Stelei.

Contactat de către ProSport, antrenorul Daniel Oprița a confirmat prezența lui Ronaldo Deaconu la antrenamentele Stelei.

”Eu vreau în străinătate”

”Da, Deaconu se antrenează cu noi. Se antrenează de două zile cu noi și am zis să îl folosim și pe el în amicalul de azi. Nu se pune problema să semneze cu noi”, a declarat Daniel Oprița.

Dinamo l-a dorit prima dată pe Deaconu pe vremea când acesta era sub contract cu Concordia Chiajna. Între timp, bucureșteanul a marcat câteva goluri spectaculoase contra roș-albilor, ultima dată chiar în toamnă, când a semnat o dublă fulminantă.

”Da, am fost sunat de cineva de la DDB și chemat la Dinamo. Poate, dacă era altă situația… Au mai fost discuții, în trecut. Acum, aștept să plec în străinătate, eu asta vreau”, a comentat Deaconu deunăzi.

Citește și

Ludovic Orban, doi dintr-o lovitură: ”AUR a urcat în sondaje din cauza lui Klaus Iohannis”