David Popovici: „Nu vreau să știu câți bani câștig pe lună”. Ce pregătește pentru BAC

Prezent în cadrul unei conferințe de presă pentru a face public parteneriatul cu Raiffeisen Bank, David Popovici, 18 ani, a povestit că nu se ocupă el de gestionarea banilor și lasă acest lucru pe seama unor persoane de încredere.

Înotătorul a explicat că nu vrea să se lase influențat de sumele încasate, pentru a se concentra mai mult pe partea sportivă.

„Mă gândesc că mi s-ar urca la cap”

„Eu nu vreau să știu câți bani câștig pe lună. Nu vreau să știu ce bonusuri primesc și ce premii obțin din înot pentru a nu fi influențat. Mă gândesc că odată ce voi ști mi s-ar urca la cap. Din acest motiv aleg să nu știu, dar am oameni de încredere care se ocupă.

Dar fiind adult, la un moment dat o să mă ocup și eu de asta, dar o iau pas cu pas, încerc să nu fug de responsabilitatea asta”, a precizat David Popovici.

David Popovici, pe urmele lui Hagi și Ilie Năstase

Acceptând să fie imaginea Raiffeisen Bank, Popovici urmează astfel modele celebre din sportul românesc, care au contracte de sponsorizare cu băncile. Gică Hagi și Simona Halep au un parteneriat cu Banca Transilvania, în timp ce Cristina Neagu e sponsorizată de BRD.

Cu banca românească deținută de francezii de la Societe Generale au colaborat și Ilie Năstase și Nadia Comăneci.

În România, David Popovici mai are contracte de sponsorizare cu Edenia și Medlife, iar în străinătate cu Arena, firmă producătoare de echipamente sportive.

David Popovici se pregătește de Bacalaureat: „Am învățat despre Moromeții”

Întrebat cum decurge pregătirea pentru Bacalaureat, înotătorul a explicat că nu lasă școala pe locul 2:

„Chiar acum am venit de la meditațiile de la română, unde am studiat tot ce ține de opera Moromeții.

Nu vreau să mă joc când vine vorba de Bacalaureat așa că și acolo iau lucrurile în serios”.

Citește și

Monica Anghel și-a găsit o nouă meserie după ce a slăbit peste 40 de kilograme: ”Am obținut nota 10”