--> -->

Dau bir cu fugiții: trei titulari de la Dinamo își văd de treaba lor

Dinamo joacă duminică, de la ora 21:00, returul cu U Cluj, după 0-2 în manșa tur.

”Câinii” au fost acuzați că nu sunt foarte preocupați de salvarea de la retrogradare, ei își caută echipe pentru sezonul următor.

Câțiva jucători de la Dinamo și-au găsit deja noi angajamente: Cosmin Matei (30 de ani, mijlocaș ofensiv) va merge la UTA sau la Sepsi, Balthazar Pierret (22, mijlocaș central) o să revină în Franța, Cătălin Carp (28, ”închizător” și stoper) pleacă în Cipru.

Se mută la Giurgiu?

Dinamo vrea să joace meciurile din sezonul următor, indiferent că acestea vor fi în Liga 1 sau Liga 2, pe arena ”Marin Anastasovici” din Giurgiu.

Dinamo dispută duminică, de la 21:00, meciul decisiv pentru rămânerea în primul eșalon, împotriva Universității Cluj, după 2-0 în tur pentru ardeleni.

Independent însă de deznodământul partidei de la finalul săptămânii, șefii „câinilor” au luat o decizie și au demarat negocierile pentru arena din Giurgiu, a cărei capacitate este de 8.500 de locuri, unde Dinamo își dorește să se mute în stagiunea viitoare.

Dinamo ar trebui să aibă un nou stadion până în 2025

Până la finalul acestui an, arena din „Ștefan cel Mare” va fi demolată. 25.000 de locuri ar urma să aibă noul stadion al lui Dinamo, care ar trebui finalizat în 3 ani (2025).

Astra, echipa care evoluează de regulă pe stadionul din Giurgiu, tocmai a retrogradat în Liga 3 și nu va reprezenta un impediment pentru Dinamo, mai ales că fosta campioană a României din 2016 îi permitea și FCSB-ului să-și joace unele meciuri considerate „acasă” pe „Marin Anastasovici”, când clubul patronat de Ioan Niculae se afla într-o situație mult mai stabilă.

Citește și

Cât costă o noapte de cazare în casa de vacanță a Prințului Charles, din Covasna