”Dasaev” eliberat din arestul la domiciliu și plasat în control judiciar. Decizie incredibilă!

Daniel Gabriel Husein, cunoscut ca ”Dasaev”, a fost eliberat din arestul la domiciliu și plasat în control judiciar, în urma unei decizii luate vineri, 20 noiembrie, de Tribunalul Brăila. Ar fi vorba de o gafă judiciară, conform g4media.ro.

Interlopul a fost acuzat în 2018 că a înjunghiat doi baschetbaliști americani, Darrel Bowie şi Joseph McClain, de la ACS Cuza Sport Brăila. Curtea de Apel Galați decisese în iulie 2019 ca ”Dasaev” să fie eliberat din arestul preventiv și să fie plasat în arest la domiciliu. Se pare că ar fi fost vorba de greșeli ale procurorului de caz care au dus la anularea unor probe importante din dosar!

Judecătorii Curții de Apel Galați au reținut că avocații suspectului periculos nu au fost înștiințați cu privire la probele administrate împotriva lui ”Dasaev” după data de 27 septembrie 2018. Conform sursei citate, se pare că lipsește dovada că aceștia au aflat în timp util despre data, ora şi locul efectuării actului procesual, motiv pentru care nu au putut să se prezinte.

Acesta avea antecedente și fusese condamnat pentru proxenetism şi viol de o instanţă din Spania pentru infracţiuni comise pe teritoriul acestei ţări. A primit 20 de ani de pușcărie, dar a fost eliberat după 7 ani. Pentru înjughierea baschetbaliștilor americani, interlopul a fost arestat preventiv pentru tentativă de omor calificat, port şi folosire fără drept de obiecte periculoase şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Citește și

Fost ministru al Muncii: ”Deschideți piețele! Orbane, ține ședință de Guvern afară în frig și ploaie!”

No Comments Yet

Comments are closed