Dario Bonetti s-a întors la București: ”Sunt antrenorul lui Dinamo”

Astăzi, este o zi importantă pentru Dinamo. Dario Bonetti, 60 de ani, s-a întors după o zi petrecută în țara natală.

Deși tot mai multe voci din jurul clubului din Ștefan cel Mare spun că șefii lui Dinamo se gândesc serios la demiterea italianului, mai ales că și conducerea a fost evazivă în declarații după 0-6 cu FCSB, italianul a spus pe aeroportul ”Henri Coandă” că este pregătit să continue.

Potrivit Ioanei Cosma, moderatorul emisiunii ”Ora exactă în sport”, de la ProX, Dario Bonetti a declarat pe aeroport: ”Voi merge la antrenamentul programat în această după amiază. Dacă cieva îmi va spune să mă opresc, o voi face. Până atunci, sunt antrenorul lui Dinamo”.

În continuare, în contextul reacțiilor ostile ale multor fani îndreptate și împotriva antrenorului italian, nu doar contra jucătorilor, oficialii au luat în calcul un șoc pe banca tehnică a roș-albilor. Conducerea lui Dinamo are deja o listă cu potențiali înlocuitori, cel mai nou nume fiind Vasile Miriuță.

Fostul antrenor al „câinilor” a intrat în vederile lui Iuliu Mureșan, administratorul special al lui Dinamo, după ce Mircea Rednic, favoritul fanilor, și Dusan Uhrin au lăsat să se înțeleagă că sunt șanse foarte mici să revină.

Cu Bonetti pe bancă, Dinamo are 6 puncte în 8 etape, fiind pe locul 14. „Câinii” au două victorii, 3-2 cu FC Voluntari și 3-1 cu Academica Clinceni și 6 înfrângeri. Dinamoviștii au o serie neagră: 5 înfrângeri la rând, fără gol marcat.

”Ascultăm de o lună și ceva de la Bonetti că trebuie să muncim, că suntem în urmă cu pregătirea fizică. Au trecut deja două luni… Cred că a fost o confuzie premeditat stabilită de Bonetti, să jucăm în tricouri verde deschis, să ne ascundem după ei, să nu ne dăm seama ce se joacă”, a reacționat și Cornel Dinu.

Citește și

Emma Răducanu: ”Părinții au fost severi cu mine. Mi-au arătat calea”