--> -->

Dario Bonetti: ”Prea mulți oameni vorbesc”

Miercuri, Asociația ”Peluza Cătălin Hîldan” s-a adresat Tribunalului București printr-o contestație.

Reprezentanții APCH au solicitat anularea admiterii cererii de plată pe care administratorul judiciar, RTZ & Partners SPRL, a acceptat-o în legătură cu creanța lui Dario Bonetti.

Italianul are de încasat 48.000 de euro, conform unei decizii a Tribunalului București.

”Aștept”

Italianul în vârstă de 61 de ani a avut o reacție scurtă pentru Playsport.

”În momentul de față aștept. Nu știu nimic despre acțiunile lor și nu vreau să comentez despre acest subiect”, a declarat italianul.

Însă, cel care a avut trei mandate pe banca „câinilor roșii” (2009, 2012, 2021) a mărturisit că încă urmărește formația din ”Ștefan cel Mare”, chiar și în liga secundă. În același timp, a menționat și o problemă majoră în jurul echipei.

”Nu ai nevoie de bani mulți, neapărat”

”Nu am mai ținut legătura cu suporterii. Totuși, urmăresc echipa, bineînțeles. Problema este următoare: prea mulți oameni vorbesc acolo fără să aibă cunoștințe despre fotbal. În fotbalul românesc nu îți trebuie bani mulți pentru o bună organizare.

Când joci în Champions League, da, ai nevoie să îți iei jucători buni. Totuși, nu vreau să intru în vreo polemică”, a mai spus peninsularul.

În același timp, Dario Bonetti speră ca Dinamo, în viitorul apropiat, să revină în prima divizie.

Spune că-l doare

”Mă uit la meciurile echipei, urmăresc ce se întâmplă, pentru că Dinamo este în inima mea. Este o durere imensă să văd echipa în liga secundă. Sper să creeze o echipă competitivă și să se întoarcă în prima ligă. Este o formație cu suporteri minunați și o istorie bogată.”

Pe banca echipei din „Groapă”, Dario Bonetti a avut trei mandate. În timpul petrecut în centrul Bucureștiului, italianul a cucerit Cupa României și Supercupa României și, totodată, a realizat Minunea de la Liberec.

Citește și

VIDEO Imagini cu bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf