Dario Bonetti, în pericol?! ”Au trecut deja două luni”

Dario Bonetti a declarat după meci că a fost cea mai neagră seară din viața lui, după ce Dinamo a fost umilită de FCSB, 0-6. Italianul a fost acuzat din toate părțile de diverși specialiști din lumea fotbalului, dar nici foarte mulți suporteri nu l-au menajat. Sunt fani care cer demisia antrenorului, care a ajuns la 5 înfrângeri consecutive, toate fără gol marcat.

”E de consemnat și rămâne în memorie. Nu am întâlnit niciodată să pierd o partidă cu 6-0. E foarte bine că a obținut posibilitatea de a face niște transferuri, dar sunt mai puțin inspirate. Mă gândesc la Nica, care nu joacă de 3 ani de zile, poate chiar la Torje, și la această așezare pe care am remarcat-o după vreo 15 minute, în confuzia premeditat stabilită de Bonetti, să jucăm în tricouri asemănătoare ca ale lor, să ne ascundem după ei, să nu ne dăm seama ce se joacă.

Nu mă așteptam ca la o astfel de partidă, să apelezi la un 4-1-4-1, tocmai cu Torje, care nu e pregătit. Ascultăm de o lună și ceva de la Bonetti că trebuie să muncim, că suntem în urmă cu pregătirea fizică. Au trecut deja două luni… E un rezultat unic în istoria lui Dinamo. Dacă nu mă înșel, am mai primit 6 goluri cu Real Madrid”, a spus Cornel Dinu, la GSP Live.

În amicalul de care amintește Mister, în urmă cu aproape două decenii, trupa galactică a lui Zidane, Figo, Raul, Casillas și Roberto Carlos, printre alții, a învins cu 5-2. ”Câinii” au marcat două goluri superbe, prin Grigorie și Claudiu Niculescu.

”Clubul ăsta a fost salvat anul trecut de intervenția unui grup elitist, de undeva, din provincie. Am trecut atunci la 18 echipe în Liga 1. În finalul campionatului trecut a existat un om care înțelegea ce se poate face cu jucătorii pe care îi avea, mă refer la Dusan Uhrin. Acum s-a mers pe această variantă, a fost adus domnul Mureșan, a adus vreo 7 jucători, nu vreau să comentez, să mai lăsăm timpul să se pronunțe”, a concluzionat Cornel Dinu.

”Nu-l văd bine pe Bonetti, nu văd echipa bine. Jucătorii ăştia nu ştiu dacă sunt buni, nu ştiu dacă ajută echipa. Torje, Matei, Itu par nume, dar nu ştiu ce pot face ei, şi repede Dinamo la meciul ăsta vine cu o linie de fundaşi cu o medie de 21 de ani, aproximativ, sunt prea mulţi tineri. Toate mi se par că nu au fost cum trebuie de la start, scorul e mare şi fără eliminare poate nu era aşa, dar victoria FCSB-ului nu puteai să o pui la îndoială”, a declarat Basarab Panduru, pentru Telekom Sport.

Citește și

Emma Răducanu: ”Tata m-a târât să joc tenis, mie nu îmi plăcea. Iubesc mâncarea lui mamaie de la București”