Dario Bonetti despre Deian Sorescu: ”Sunt convins de asta”

Deian Sorescu, 24 de ani, a impresionat în startul sezonului, în tricoul lui Dinamo marcând 5 goluri, a devenit un jucător important și pentru prima reprezentativă.

Bănățeanul a atras atenția mai multor cluburi după evoluțiile sale, dar dinamoviștii sunt siguri că el nu va pleca. Deși Legia Varșovia s-a interesat de Sorescu, iar Gigi Becali îl dorea la FCSB, căpitanul ”câinilor” are toate șansele să continue la Dinamo.

Italianul Dario Bonetti, antrenorul lui Dinamo, a vorbit despre internaționalul român, care a jucat cu Islanda și Liechtenstein, și spune că acesta nu va pleca de la echipa roș-albă.

”Sunt foarte fericit să-l văd pe Sorescu pe teren. Sorescu este un jucător foarte bun şi poate deveni un jucător extraordinar. Cu siguranță (n.r- va rămâne la Dinamo)”, a spus Dario Bonetti la Telekom Sport, italianul pregătind derby-ul cu FCSB, de duminică seară, de pe Arena Națională.

Legia Varșovia, campioana sezonului trecut în Polonia, a dorit să îl transfere pe Deian Sorescu în această vară. Negocierile între cele două cluburi au început în luna iunie. Polonezii ofereau inițial 350.000 de euro achitați în două rate plus un bonus de 50.000 de euro pentru îndeplinirea unei serii de condiții. Apoi, au mărit oferta până la 1,4 milioane de euro, dar numai o treime din sumă era sigură, și aceea plătită în mai multe tranșe.

Citește și

Sică Alexandrescu: ”Dragă Caramitru, tu ai mult talent, îţi doresc cât mai mulţi duşmani!”