Dar afară de Dinamo, ajunge în Italia!

Incredibil, dar adevărat! Cu doar trei meciuri în ultimii doi ani, cinci în ultimii trei, fostul internațional Constantin Nica și-a găsit repede echipă după despărțirea de Dinamo.

Mai mult, fost fotbalist de Seria A, la Atalanta Bergamo, care a plătit 1,6 milioane de euro pe el în vara 2013, fundașul a ajuns în liga a treia din Italia!

Și tot au mai rămas doi, plus Filip și Iliev

Nica va juca la modesta formație US Pistoiese 1921, dar e totuși Italia. Și Flavius Stoican a confirmat rezilierea contractului cu fotbalistul de bandă, dar în continuare Nunic și Kainourgios sunt jucătorii lui Dinamo, vor fi discuții de reziliere luni.

”Am am reziliat contractul cu Nica. A fost o despărţire amiabilă. Mi-a spus că ar avea ceva din străinătate, însă nu am intrat în detalii”, a spus Iuliu Mureşan.

În cădere liberă

Considerat o mare speranță a fotbalului românesc, Constantin Nica a început fotbalul la Dinamo, iar în mai 2012 a făcut pasul către echipa mare a ”câinilor”.

După un sezon bun, fundașul dreapta a fost cumpărat de echipa din Serie A, Atalanta. A. Pe parcursul carierei, fotbalistul cotat de site-urile de specialitate în acest moment la 25.000 de euro a mai jucat pentru Cesena, Avellino, Latina Calcio, Dunărea Călărași, FC Voluntari și Vojvodina.

Constantin Nica știe bine fotbalul din Italia, după ce a mai jucat pentru Atalanta sau Cesena, iar acum va evolua pentru cei de la Pistoiese.

Apărătorul va juca acum pentru o echipă aflată abia pe locul 18 în liga a treia din Italia.

Pistoiese are doar trei victorii în 21 de etape și are șanse mici să evite retrogradarea în liga a patra din Italia.

Înainte să ajungă la Dinamo, Constantin Nica n-a făcut față nici în Serbia: fundașul în vârstă de 28 de ani a rămas liber de contract pe 1 iulie 2020, după despărțirea de Vojvodina.

Citește și

Academician, fost ministru al Culturii: ”Școala noastră s-a manelizat, Doamne ferește să ajungă la cârma țării!”