--> -->

Dănuț Lupu, ironic: ”Dacă mă prindeau beat sau drogat, poate îmi dădeau mai puțin”

Dănuț Lupu a oferit prima reacție după ce a fost condamnat 7 luni și 10 zile la închisoare cu executare pentru că a condus în repetate rânduri fără permis.

Curtea de Apel București a comunicat oficial că a respins apelul fostului internațional.

”Dacă atât au considerat ei”

„Pe mine mă întrebi ce s-a întâmplat? Ce s-a întâmplat? Justiția română m-a considerat vinovat, sunt vinovat, asta e viața. Pot să fac ceva? Dacă atât au considerat ei… OK, poate dacă mă prindeau beat, drogat sau ceva, poate îmi dădeau mai puțin (n.r. – ironic) Dar așa?

Ce vrei să facem? Nu ți-am răspuns, dar vorbeam cu nea Mircea (n.r. – Lucescu). Ce să îmi spună? În afară să îmbărbătezi un om, să spui că nu îți vine să crezi, ce să îmi spună?

Nu s-a ținut cont de lucrul ăsta, chiar dacă au controlat și au văzut că am fost la spital. Dar nu mai contează.

Nu am omorât pe nimeni, n-am furat niciun ban de la bancă, nu m-a prins drogat, nu băut. Doar m-am dus la spital. Astea sunt legile în România, nu avem ce să facem. Eu le respect. Dacă ei au considerat că sunt un pericol public…”, a declarat Dănuț Lupu, pentru ”Fanatik Superliga cu Horia Ivanovici”.

E plecat din țară

Lupu ar trebui să se prezinte în cel mai scurt timp la porțile Penitenciarului Rahova, doar că au apărut informații cum că este plecat din țară în acest moment!

Angajatul CS Dinamo a continuat, a mărturisit că este plecat din țară.

”Spunea un prieten că statul cheltuie mai mulți bani cu mine 4 luni, decât să îmi dea o amendă penală. Voi face mai puțin, 3 – 4 luni. Cât cheltuie statul român cu mine? Nu era mai câștigat dacă îmi dădea o amendă? Nu am o faptă în care să fi făcut nu știu ce…

Eu trebuie să mă predau în 6 ore. Eu sunt plecat de o săptămână din țară. Mă întorc sâmbătă sau duminică. Și după mă voi preda. Am plecat să fac niște analize. Nu fug. Pot veni doar sâmbătă sau duminică. Când voi veni, mă vor aștepta la aeroport, cu flori (n.r- râde). Glumesc…

Când vin în țară, mă vor lua de la aeroport. Când mă duc la frontieră și arăt pașaportul…”, a adăugat Lupu.

 

Citește și

Clotilde Armand, după ce a fost sancționată de Poliție: ”Am scăpat a la moustache!”