Dănuț Lupu, după ultimele mutări din Ștefan cel Mare: ”El e favorit”

CS Dinamo produce modificări pe banca tehnică a formației ce încă vizează play-off-ul, și promovarea în Liga 2.

Marius Bratu în fața lui Florentin Petre

Conform informațiilor GSP, fostul portar Marius Bratu este favorit în fața lui Florentin Petre pentru a prelua postul rămas vacant după trecerea în rezervă a lui Daniel Iftodi. 

Situația a fost explicată pe larg de fosta glorie sportivă a ”câinilor”, Dănuț Lupu, managerul clubului, care s-a ocupat în ultimele zile de pregătirea echipei!

Lupu: ”Nu am eu răbdare să fiu antrenor”

Daniel Iftodi a fost îndepărtat de la conducerea tehnică a formației pe care a promovat-o în Liga 3, conform informației anunțate de Playsport, plătind pentru lipsa de rezultate, care a îndepărtat CS Dinamo de atingerea obiectivului, clasarea în top 4, pentru a se lupta în play-off la promovare.

Dănuț Lupu nu este de acord cu ideea de a se implica mai departe ca antrenor, a spus-o răspicat.

”Era normală implicarea mea, îl ajut pe antrenorul secund, luni se va clarifica situația cu antrenorul principal. Avem mai multe idei, să vedem ce vom decide. E și Florentin Petre, e și Marius Bratu, care a fost la Focșani și secund al lui Mircea Rednic. Bratu are șanse mai multe, Florentin, care a fost toată viața băiat cuminte, are ceva de rezolvat în plan personal.

Nu e de mine să fiu antrenor! Am văzut ce-au pățit alții, de ce să pățesc la fel, și acasă, și în fotbal?! Nu am eu răbdare să fiu antrenor, acum am fost de ajutor și atât. Meseria de antrenor în România nu e respectată”, a declarat Lupu pentru Gazeta Sporturilor.

Iftodi rămâne în club

”În privința lui Iftodi, trebuia să facem o schimbare, el a rămas oricum în echipa noastră, a clubului. Păcat, a reușit rezultate bune cu echipele tari, dar slabe cu celelalte. Obiectivul formației rămâne același, primele patru locuri”, a explicat managerul grupării.

Citește și

S-a deschis Târgul de Crăciun București din Piața Constituției. Care sunt atracțiile