--> -->

Dănuț Lupu deconspiră: ”În iarnă, cineva a vrut să dea un milion de euro”

Dănuț Lupu, fost jucător și oficial la Dinamo, vorbește despre problemele financiare din cadrul clubului și despre eforturile fanilor de a ține echipa pe linia de plutire, în condițiile în care în urmă cu câteva zile afirma că nu știe dacă echipa va mai începe sezonul.

Dinamo va pierde foarte mulți jucători în acest mercato, unii dintre ei dorind să-și înainteze memorii. Fostul mijlocaș crede că le va fi greu fanilor să găsească un investitor care să fie dispus să preia echipa de la Pablo Cortacero și este de părere că Dinamo nu a scăpat complet de faliment.

”Jos pălăria pentru ceea ce au făcut suporterii și pentru cât s-au chinuit până acum șase luni. De șase luni încoace, nu cred că este normal ce se întâmplă. La început nu au știut, dar, de șase luni, știu toate actele și toate datoriile pe care le au de plătit. Ei știau foarte bine că acestea sunt datoriile.

Dacă nu vor reuși să mai plătească din datorii, nu tot la faliment se ajunge?! Și mai e o problemă. Eu, dacă am o firmă și dețin 73% și tu 27%, pot să falimentez chiar dacă tu ai o 100 de milioane de euro. Sunt majoritar și dacă vreau o falimentez.

Nu vrea nici să vândă, pentru că, în iarnă, a vrut să dea cineva un milion de euro și nu a vrut. Probabil că persoana care a vrut să dea un milion nu a știut de datoriile de șapte milioane de euro.

Eu nu cred că șapte milioane ar fi o problemă pentru cineva care vrea să ia Dinamo! Problema este ce iei de șapte milioane la Dinamo. Baza Săftica e jumătate luată, iar stadionul este al lui CS Dinamo, nu al lui FC Dinamo”, a declarat Dănuț Lupu, potrivit Digisport.

Citește și

FOTO Au început să strângă gunoiul. Clotilde Armand, tot nervoasă: ”Șantajiștii”