Daniela Crudu își vinde apartamentul din București. Ce oferă pentru locuința de 88 mp

Daniela Crudu, 33 de ani, își vinde apartamentul din București. Vedeta a anunțat pe rețelele de socializare, pe Facebook și pe Instagram, că renunță la locuința sa din Drumul Taberei. A stabilit deja și prețul de vânzare.

Ce intră în preț

”Îmi vând apartamentul! Se vinde cu tot cu mobilă”, a scris fosta asistentă TV pe Instagram, acolo unde are peste 700.000 de urmăritori. Daniela Crudu a publicat anunțul cu apartamentul ei și pe un site de specialitate. Acolo a arătat și mai multe poze din apartamentul său pe care îl vinde.

Locuința are două camere, 88 mp și e mobilat complet.

”Imobilul este situat la parter (înalt), blocul având și demisol, cu o suprafață utilă de 77 mp și terasă închisă de 10,73 mp, construit în anul 2008, dispune de finisaje de o calitate superioară, centrală termică pe gaz, loc de parcare subteran, accesul în complex este prevăzut cu barieră, mobilat și utilat modern.

Apartamentul se pretează atât pentru locuit, dar și pentru spațiu comercial/firmă/cabinet, datorită poziției, cât și pentru faptul că este situat la parter și beneficiază de acces direct din stradă. Prețul din listă este negociabil”, scrie în anunțul de pe site-ul imobiliare.ro.

Ce face acum

Daniela Crudu nu a anunțat momentan unde va locui, se știe că de ani de zile a renunțat la cariera ei în televiziune. Acum are diverse campanii de imagine și are și cont pe Onlyfans.

Cei care vor să vadă conținutul postat de aceasta trebuie să plătească un abonament de 20 de euro pe lună.

Citește și

Emilia Șercan anunță de ce nu va verifica teza de doctorat a ministrului Bode transcrisă de USR