--> -->

Daniel Zamfir: ”Jungla de dreapta iartă băncile”

Senatorul PSD, Daniel Zamfir, a semnalat astăzi că există pericolul ca anumite bănci să fie exonorate de o datorie uriașă. Mai exact, a spus că se apropie termenul de adoptare tacită a unui proiect de lege care ”anulează, practic, obligația pe care BCR și Raifeissen Bank o au de a returna statului român suma de circa 400 milioane lei”.

”Îngheață veniturile oamenilor, în timp ce iartă două bănci de o datorie de 400 de milioane de lei! Luni, 8 martie, va trece tacit în Senat legea care anulează, practic, obligația pe care BCR și Raifeissen Bank o au de a returna statului român suma de circa 400 de milioane de lei, în urma unei decizii definitive și irevocabile a ICCJ.

Președintele Senatului, plus-erista Anca Dragu, președintele comisiei de buget, plus-eristul Claudiu Mureșan și președintele Comisiei Juridice, penelista Iulia Scântei, au refuzat în mod deliberat să introducă pe ordinea de zi, timp de trei săptămâni, proiectul de lege, tocmai ca să se împlinească termenul de adoptare tacită. #JunglaDeDreapta”, a scris senatorul Daniel Zamfir pe pagina sa de Facebook.

Citește și

CTP mătură pe jos cu jandarmii și polițiștii: ”Un cancer. Oamenii simpli sunt gândaci”