--> -->

Daniel Stanciu, aruncă piatra: „S-a întâmplat ceva la București. Toți voiau să promoveze Dinamo”

Daniel Stanciu, directorul executiv al lui FC Argeș, a oferit o nouă perspectivă asupra „dublei” cu Dinamo din urmă cu o lună, pierdută de piteșteni cu 5-8 la general (1-6 în tur, 4-2 în retur).

Oficialul alb-violeților a făcut mai multe dezvăluiri despre diverse episoade petrecute în cadrul echipei înaintea meciului tur de la București, pierdut de FC Argeș la scor de tenis.

„S-a întâmplat ceva la București!” e una dintre afirmațiile cu care Daniel Stanciu a atras atenția în conferința de presă de joi, în care clubul l-a prezentat pe Alexandru Pelici în funcția de antrenor principal.

Daniel Stanciu: „S-a întâmplat ceva la București! Staff-ul a fost avertizat!”

„De ce am ajuns în situația asta? Vă aduc aminte un singur lucru. Echipa asta s-a salvat de la retrogradarea directă la ultimul meci din play-out, cu o victorie în fața Petrolului.

Urma să întâlnim într-o dublă manșă o echipă, cu tot respectul pentru Dinamo, modestă! O echipă de Liga 2 care nu reușise să marcheze șase goluri în trei meciuri consecutive de liga secundă. Totuși, s-a întâmplat ceva la București!

Indiferent de ce s-a întâmplat, că sunt zvonuri, că ne gândim la lucruri necurate sau mai puțin necurate, în primul rând, din punctul meu de vedere – și să nu credeți că atac pe cineva – consider că staff-ul tehnic trebuia să gestioneze foarte bine momentul, pentru că a fost atenționat! A fost atenționat!”, a spus Daniel Stanciu, în cadrul conferinței de presă de joi.

”N-aveai cum! Dacă am face un joc de imaginație, dacă am mai juca meciul de 100 de ori, nu se mai întâmplă ce s-a întâmplat la București! A fost un șoc pentru toată lumea, ne-am făcut de râs”, a mai zis el.

Daniel Stanciu: „Au fost niște semne de întrebare foarte ciudate!”

„Erau suspiciuni că lucrurile vor arăta urât pentru voi la meciul de baraj?”, a fost o altă întrebare primită de Daniel Stanciu.

„Ceea ce ni s-a întâmplat la București, cel puțin mie, a fost o chestie uluitoare! Nu mi s-a întâmplat niciodată așa ceva!

(…) Eu am simțit că toată lumea își dorea să promoveze Dinamo! Ne-am întâlnit cu toții după tragerea la sorți a stabilirii ordinii meciurilor de baraj. Și am și spus, chiar eu am ridicat problema.

Le-am spus: «Trebuie să ne bazăm doar pe echipă și să izolăm jucătorii!». De asta am luat decizia – destul de târziu, totuși – să renunțăm la câțiva jucători care aveau legătură cu Dinamo, cum era Geani Crețu, riscam să-l punem și pe el într-o situație ciudată. Vrând, nevrând, te gândeai dacă ar putea «transpira» ceva din vestiar.

N-aș vrea să intru foarte mult în amănunte, dar am avut o săptămână premergătoare meciului foarte ciudată! Și totul a plecat din grupul nostru, adică de la echipă! A fost o mică revoltă a jucătorilor după acea victorie senzațională cu Petrolul… că vor banii înainte, amenințări că nu se vor prezenta la jocul cu Dinamo…au fost niște semne de întrebare foarte ciudate venite din partea unui grup care n-a fost sudat timp de un de zile.

(…) A fost o revoltă a grupului. Echipa a venit și mi-a spus asta”, a afirmat Daniel Stanciu.

Citește și

Cătălin și Livia Bordea divorțează! Ce spunea bruneta, la nuntă: ”Nu consider că merit prea multe”