Daniel Oprița: „Am bătut Dinamo și s-a terminat campionatul”

Daniel Oprița (41 de ani), antrenorul Stelei, s-a arătat total dezamăgit de prestația elevilor lui din meciul cu Gloria Buzău, pierdut de „militari” cu 0-1, în runda cu numărul 5 din play-off-ul Ligii 2.

Aceasta după ce CSA a învins, scor 2-0, formația lui Ovidiu Burcă, Dinamo București.

Tehnicianul „militarilor” a spus că jucătorii Stelei au intrat cu frică pe teren, menționând că nu înțelege mentalitatea jucătorilor lui de a se mulțumi cu puțin, după ce au bătut Dinamo, în urmă cu câteva zile.

„Se vede că e un campionat cu echipe nu foarte bune”

„A fost un meci echilibrat, pentru că și noi am avut situații când puteam să deschidem scorul. Am avut ocazii destul de mari, dar nu am profitat de ele.

A fost un joc în care nu mi-a plăcut frica, pentru că până la urmă nu vreau să jignesc pe nimeni, dar toți suntem o apă și un pământ. Nu poți juca fără constanță, să faci un meci bun și altul prost.

Toate echipele sunt în luptă acum. Și Iașiul poate să piardă locul direct promovabil, oricine poate să termine pe primele două locuri, la cum se joacă. Se vede că e un campionat cu echipe nu foarte bune”, a declarat Daniel Oprița, la finalul partidei.

„Nici cu Dinamo nu am avut realizări mari”

„Nu am avut realizări azi, dar nici cu Dinamo nu pot să spun că am avut mari realizări. Am muncit, am jucat cu inima, ne-am dăruit, i-am forțat să greșească. Și astăzi au făcut greșeli, dar nu am profitat de ele. Am făcut noi greșeli.

Dacă ei iau gol din fază fixă, din centru, eu ce pot să fac? Dacă e fază fixă, statică, și rămâi fără jucători în centru, eu ce să-i întreb pe jucători?”, a mai precizat Daniel Oprița.

Ce le-au zis suporterii înaintea derby-ului

„Le-am spus jucătorilor că ne mulțumim cu puțin. Am bătut Dinamo și s-a terminat campionatul. Suporterii le-au zis înainte de meci: «Trebuie să batem Dinamo și restul nu mai contează».

Ne-am ținut de cuvânt. Am bătut Dinamo și restul nu mai contează”, a fost concluzia tehnicianului trupei din Ghencea.

Citește și

Cine a fost Sfântul Gheorghe. Ce nume se sărbătoresc de Sf. Gheorghe