Daniel Ghiță: ”Mă iertați, e mascaradă”

Daniel Ghiță, deputat PSD, unul din cei care au protestat în stradă împotriva OUG 13, susține că a greșit atunci când s-a lăsat manipulat de mișcarea #rezist.

La rândul său controversat în diverse ipostaze, Ghiță comentează și el războiul din Ucraina, în condițiile în care aceasta este tema predilectă de discuție în ultima perioadă.

El este de părere că Ucraina își va pierde resursele și puterea de decizie dacă va intra în NATO.

Comparațiile fostului luptător MMA

”In anul 2014 am susținut Maidanul.

Am realizat manipularea mediatică abia in 2016! Luminițele de pe Maidan si cele de la gruparea #rezist mi-au arătat că totul a fost o regie malefică!

2022 poporul ucrainean era și mai sărac! Oligarhii și-au dublat veniturile. Nicio schimbare pentru poporul ucrainean care s-a revoltat din cauza sărăciei. Identic și la noi. Avem spitale de Arși ? Avem justiție ? Avem bogăție și s-a stârpit corupția ? Aveți salarii de 1.500€?

Repet, nicio națiune nu merita un război! Am empatie cu toți oamenii care sunt victimele incompetentei politice, fiind victimile războiului.

Toți trebuiau să negocieze pentru PACE! Tot Occidentul este vinovat de acest război.Toți sunteți criminali.

Sunt scârbit de politicienii, care se cațără pe suferința acestor oamenii! Mândru de românii care din sărăcia lor au adus mâncare…

Cand era Icebukett Challange, toată România era prezentă. Vă amintiți?

Când ceream ajutor pentru românii noștri: nimeni nu se alătura, nu se dona. Cand ceream ajutorul să salvăm pădurile, ignoranță totală. Nu dădea bine la imagine?

”De ce suntem indolenți cu ai noștri?!”

Da, trebuie să ajutăm, dar încetați cu mascarada de imagine: ce buni suntem toți. Când la țară sunt mulți copiii săraci ( singuri, fără părinți plecați la muncă) , care nu au cu ce se îmbraca si merg flămânzi la culcare. Seniorii României trăiesc în sărăcie lucie cu o pensie penibilă pentru generația noastră. Unii și-au luat viața că nu își permit să mai trăiască…

Românii au dovedit ca sunt oameni buni! Am primit pe toată lumea cu brațele deschise. Știți de ce ? Pentru că românul știe cum este sa nu ai… E obișnuit cu umilința, sărăcia, abuzurile si tratamentul inuman. Occidentul ne-a văzut ca pe o colonie, unde se fac bani grei, iar romanii trăiesc în sărăcie lucie.

Dăm bani pe campanii mediocre, consultanță de 2.000€ pe zi, când seniorii noștri trăiesc cu 200€ pensie după 40 de ani de muncă….

De ce suntem așa răi și indolenți cu ai noștri? De ce acest linșaj mediatic, dacă ne permitem să punem întrebări ? Să fim sinceri? Ne place minciuna si demagogia?

2014 Maidan – 2022 Război! Diferența ?

Ce văd acum in Ucraina, identic copia prin ce a trecut România! O sa intrați in EU, dar o sa dați toate pădurile, aurul, gazele, toate bogățiile țării, identic cum a fost in România. Avem bogați si săraci.

Copiii noștri sunt “refugiați” prin țări străine.Săraca țara bogată… Dumnezeu să-i ocrotească pe toți oamenii care sunt in război! Toți au părinți, copii, familii. Nicio ființa umană nu merită un război!

Cei ce au comis aceste crime vor plăti! Nu ducem nimic cu noi când murim: Istoria nu ne iartă! Mă iertați, că nu sunt născut să fiu o slugă ipocrită? Nihil Sine Deo”, a scris Ghiță pe Facebook.

Citește și

Rafila: stop restricții! Primele eliminate