Daniel Buzdugan despre vacanța în Grecia aflată în zona roșie: ”Totul e deschis, viața decurge normal”

Cunoscutul om de televiziune Daniel Buzdugan este în vacanță cu familia sa în insula Creta, în Grecia, un loc atât de drag lui. Aici, va petrece mai multe săptămâni de relaxare, este o simbioză puternică între familia sa și aceste locuri.

”Ne întoarcem în acest loc an după an. Eram de părere că viața-i prea scurtă ca să mergi de două ori în același loc, dar de când am găsit un loc care-ți dă totul, dar în primul rând pace, nu mai vreau să fac experimente cu vacanța mea de vară!

Copiii sunt fericiți, jumătatea mea mai bună e fericită, pentru că retrăiește bucuria studenției de la Iași împreună cu colegele și colegii doctori de aici din Creta… Totu este perfect!

Viața decurge normal, tavernele sunt deschise, magazine deschise, se organizează petreceri cu muzică tradițională și abia așteptăm 15 august Sfânta Maria, ca să mergem dimineața la biserică, apoi la petrecere într-un sat de munte unde se va dansa până dimineața.

Grecia apare pe lista roșie pentru că față de noi au niște cazuri în plus, dar aici totul funcționează normal.

Vă doresc zile frumoase ca cele de aici din insula lui Zeus, a lui Nikos Kazantsakis și a lui Zorba!”, a scris Daniel Buzdugan pe pagina sa de Instagram.

Citește și

Mircea Diaconu, furios: ”Statul român doar cumpără, se roagă, cerșește”. Ce spune despre alegerile prezidențiale