--> -->

Dani Oțil va prezenta noua emisiune-competiție de la Antena 1: ”La bine și la greu” de 50.000 de euro

Dani Oțil e prezentatorul „Power Couple România – La bine și la greu”, noua emisiune de la Antena 1 în care adrenalina și distracția poartă 9 cupluri de vedete prin cele mai inedite încercări.

Filmat în Malta

Show-ul a fost filmat în Malta și e realizat după un format internațional.

„Power Couple România – La bine și la greu” este un concurs de tip reality show, care dezvăluie cum funcționează relațiile perechilor de competitori la bine, dar mai ales la greu.

Cuplurile se vor confrunta cu teste extreme sau situații comice care vor scoate la iveală cât de bine se cunosc cu adevărat partenerii, câtă încredere au, de fapt, unul în celălalt și care sunt punctele tari ale relației lor, dar mai ales cele vulnerabile, anunță Antena 1 într-un comunicat oficial.

„Power Couple România – La bine și la greu”, emisiunea care va fi difuzată la începutul lui 2024

Dani Oțil s-a alăturat în calitate de prezentator al show-ului care va fi difuzat de Antena 1 la începutul anului viitor.

„Nu mi-a luat mult timp să spun «da» propunerii de a prezenta acest format. Am văzut două probe și am acceptat să fac parte din acest proiect, pentru că sunt o fire competitivă și mi-a plăcut foarte mult acest tip de concurs complex.

Însă a existat și o parte grea a acestei decizii. Cel mai dificil a fost să iau hotărârea în raport cu colegii de la Neatza – noi suntem o familie de mai bine de 15 ani și, pentru prima oară în istorie, am intrat într-un proiect care mi-a cerut să lipsesc mai mult de o zi sau două de la Neatza.

Dar am făcut-o pentru o producție în care cred și care simt că mi se potrivește mănușă – îmi plac provocările pe care le aduce participanților și am rezistența necesară prezentatorului unei emisiuni de o asemenea magnitudine: rezist și 13 ore pe platoul de filmare”, a declarat Dani Oțil, la întoarcerea de la filmările pentru „Power Couple România”, care s-au încheiat de curând.

„Este un show despre cupluri”

„Power Couple este un format cum nu s-a mai văzut în România, cu multe elemente noi.

Cuplurile sunt puse în situații incredibil de diverse – fiecare situație e total diferită de cea de ieri, iar dacă ieri ai plâns, azi poți să râzi în hohote. Una dintre noutăți constă și în abordarea acestor probe: este un show despre cupluri, așadar, de multe ori comunicarea poate să bată partea fizică.

Nu în ultimul rând, este un concurs de rezistență: cuplurile trăiesc într-o casă, într-un cerc care se strânge. Ce faci dacă rămâi alături de două cupluri pe care nu le placi?! Așadar, e totodată și un experiment social, iar asta nu s-a mai văzut în România la televizor”, a adăugat Dani Oțil.

Astfel, la finalul show-ului, în funcție de investițiile făcute și parcursul avut la probe, cuplul câștigător, care va fi desemnat primul „Power Couple din România”, poate obține premiul cel mare de până la 50.000 de euro.

Citește și

Denise Rifai a mărturisit: ”Nu mi-am căutat partenerii cu lupa, dacă au bani”