--> -->

Dani Oțil, imagine specială: ”Puteți uita”

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au devenit părinți în urmă cu aproape un an, pe 11 septembrie micuțul Luca Tiago va împlini 1 an.

Matinalul de la Neatza cu Răzvan și Dani și modelul Gabriela Prisăcariu și-au strâns în brațe copilul, au prezentat fotografii cu cel mic încă din primele ore de viață.

Mămică mândră

Cei doi au ales un nume special pentru copilașul lor care le-a luminat viețile și le-a întărit relația. Anunțul făcut de Gabriela Prisăcariu a fost la scurt timp după ce a născut și pare că nu a vrut să îl ascundă deloc.

Modelul a scris public care este numele băiatului său, iar cei care o admiră nu au ezitat să o felicite și să-i transmită numeroase urări de bine.

Tătic și mai mândru

”Două coperți Men’s Health. Patru coperți Ciao.

Paparazzi plătiți să mă urmărească la Amsterdam. Prima și, probabil, singura ediție de revistă de bârfe și cancan reeditată pentru că s-a vândut prea bine cu mine pe copertă… Și acu… Puteți uita”, a scris Dani Oțil pe toate rețelele de socializare.

Și fotografia este sugestivă. Dani Oțil cu băiețelul în brațe, protector și oferindu-i celui mic să bea lapte din biberon. O poză cât o mie de cuvinte.

Fotografia a strâns peste 17.000 de aprecieri numai pe Facebook, plus sute de comentarii și distribuiri.

Citește și

A murit Valeria Seciu. Poveste de dragoste cu Octavian Cotescu