--> -->

Dani Oțil i-a dăruit o mașină soției sale de ziua ei de naștere

Dani Oțil i-a cumpărat soției sale o mașină cu ocazia zilei sale de naștere. Gabriela Prisăcariu a împlinit ieri, 22 noiembrie, vârsta de 30 de ani.

Gabriela Prisăcariu a izbucnit în lacrimi când a văzut ce cadou a primit de ziua sa de naștere din partea lui Dani Oțil. Prezentatorul de la Antena 1 i-a oferit cadoul în stilul său caracteristic.

Ce era în cutie

Inițial, el i-a dat o cutie de la un brand celebru, iar soția sa a crezut că este vorba despre o geantă de lux. Fotomodelul a deschis cutia și a văzut că în interior, într-o altă cutie mai mică, se afla o mașină de jucărie și un act.

Gabriela a început să plângă atunci când a văzut că soțul ei i-a cumpărat o mașină.

”Am ochii uscați și îi mai dau peste cap să se umezească. (…) O singură dată face omul 30 de ani”, a dezvăluit Dani Oțil la Neatza cu Răzvan și Dani”.

Prilej de glume

În emisiune, Răzvan Simion a glumit pe baza gestului făcut de colegul său. Și Răzvan i-a cumpărat Lidie Buble, în urmă cu 3 ani, o mașină.

”Pentru o mașină normal că ai ochii umeziți. Să fie 3 ani când unii colegi râdeau de alți colegi când făceau cadouri motorizate de zile de naștere. Nici nu sunt 3 ani, aproape 3 ani. Și dacă e pătrată, Dani, tot se întoarce roata. Nu mai discutăm despre poșete…

E doar începutul. Nu mai are lacrimi să plângă. Nici nu a dormit. Stai la tăvăleală, că acum 3 ani făceai ca…”, l-a ironizat Răzvan Simion pe Dani Oțil, în direct, la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Citește și

Denise Rifai spune de ce nu a devenit mamă până acum: ”Mi-ar fi plăcut foarte mult”. Ce spune despre bărbatul ideal