--> -->

Dani Oțil către Elon Musk: ”De ce nu ai cumpărat România?”

Dani Oțil i-a transmis patronului lui Twitter un mesaj prin intermediul rețelelor sociale. Elon Musk a închiriat Castelul Bran pentru a organiza o petrecere de Halloween.

Context

În luna aprilie a acestui an, Elon Musk a cumpărat Twitter pentru 44 de milioane de dolari. Zilele trecute, miliardarul a preluat oficial controlul companiei, iar prima sa mișcare a fost să facă mai multe concedieri.

Acesta a renunțat câțiva dintre cei mai importanți oameni ai instituției, printre care și directorul general Parag Agrawal.

La scurt timp după aceea, s-a aflat faptul că Elon Musk a închiriat Castelul Bran pentru a organiza o petrecere de la Halloween la care au fost invitați să participe cei mai importanți magnați ai lumii și nume importante de la Hollywood.

În acest context, Dani Oțil, prezentatorul matinalului de la Antena 1, a transmis pe rețelele sociale un mesaj important în ceea ce-l privește pe fondatorul Tesla.

Astfel, moderatorul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani s-a întrebat de ce nu ar cumpăra Elon Musk și țara noastră.

”Elon Musk a cumpărat Twitter cu 44 miliarde de dolari. După care a dat afară câțiva oameni din conducere. Dar de ce nu ai cumpărat România?”, a transmis Dani Oțil în mediul online.

Petrecere la Bran

Elon Musk i-a adus în România pe unii dintre cei mai bogați ai lumii. Fondatorul Tesla a organizat o petrecere de Halloween la Castelul Bran și printre cei care au participat se numără și miliardarul Peter Anders Thiel şi soţul său.

Aceștia au ajuns și la Brașov, unde au vizitat Biserica Neagră și s-au relaxat la o cafenea. Ulterior, Matt Danzeisen a plecat pe munte, de unde a admirat priveliștea.

Citește și

Micutzu, ironic cu Tudor Chirilă: ”Eu nu am resurse. Un pic de jeg. Tu, ca român, nu dormi mai liniștit?!”