--> -->

Dănciulescu știe cine l-a dat afară de la Dinamo: ”Ei au dorit îndepărtarea mea”

”Îmi plânge inima!”, a scris Ionel Dănciulescu, deunăzi, după despărțirea de Dinamo. De fapt, a fost dat afară, lucru arătat cu degetul și de către fani. Nu a plăcut unor ”coechipieri” mai vechi de la club, care au simțit că a venit momentul potrivit pentru a scăpa de legendarul sportiv.

Danciu-gol a fost primul om dat afară de spanioli. A fost înlocuit cu Rufo Collado, directorul sportiv și omul de încredere al spaniolilor, care se ocupă de transferuri acum. Fostul atacant știe de ce a fost mazilit. A deranjat oameni de la club. Nu le-a devăluit numele, însă toată lumea la Dinamo vorbește că a fost dat afară de către Bogdan Bălănescu și Marius Iorga, ultimul fiind reprezentantul unui scouting falimentar la echipă în ultimii ani.

”Eu știu tot! E o chestie care s-a întâmplat și în trecut. Sunt anumite persoane care au dorit îndepărtarea mea. Într-o oarecare măsură le-a fost teamă de reacția suporterilor, dar acum, venind acționarii noi, a fost mult mai ușor. Sunt un tip care nu am tăcut, am spus adevărul, nu am mințit. Lucrul acesta deranjează. Nu am fost nici un tip care să spună ce vor șefii să audă.

N-am vrut să spun că am participat la anumite lucruri la care nu am participat. Nu pot să mint, să spun că am transferat jucătorul respectiv, iar eu să aflu din presă sau de la TV”, a declarat Dănciulescu la Digi Sport.

Citește și

Chirica despre el însuși: ”M-am amuzat de propria stângăcie”