Dănciulescu l-a făcut pachet pe Charalambous: „A3 la FCSB, nota 4, stai jos!”

Elias Charalambous, tehnicianul de la FCSB, a intrat în vizorul lui Ionel Dănciulescu.

Fostul atacant al lui Dinamo, Ionel Dănciulescu, l-a atacat dur pe antrenorul de la FCSB, Elias Charalambous, despre care spune că nu este posibil să fi fost în atenția francezilor de la Olympique Lyon.

„Corbul” spune că este deranjat de atitudinea tehnicianului roș-albastru, despre care spune că este, de fapt, al treilea antrenor al vicecampioanei.

”Baliverne, tu ești cine ești!”

„Cum A3 de la FCSB să aibă ofertă de la Lyon? Ce sunt balivernele astea, mă? Să fim serioși… E A3 la FCSB! Pe mine mă deranjează aroganța cu care vine la fiecare interviu și vorbește. Acceptă-ți, mă, situația și ia-ți fapta cu tine cum se spune, că tu ești cine ești.

Eu vorbesc din alt punct de vedere, Mandorlini este A1. Mă deranjează că te dai mai mult decât ești! 4, stai jos! Nu mă enervez des”, a tunat Ionel Dănciulescu, la Digi Sport.

Ce a spus despre Compagno

Andrea Compagno a fost înlocuit după numai 45 de minute în meciul dintre Farul și FCSB, 0-1, iar Elias Charalambous a evitat să explice această decizie, care probabil nu i-a aparținut.

„Atacanții, de multe ori, fac muncă pentru toată echipa, să deschidă spațiile pentru ceilalți și câteodată nu înscriu, dar muncesc mult pentru restul echipei. Am încredere în calităţile sale, noi ca antrenori observăm efortul său, chiar dacă nu marchează. Nu contează cine înscrie.

Dacă am înlocui fiecare jucător care ia cartonaş roşu am juca cu 7 fotbalişti. I-am zis la pauză că trebuie să fie atent să nu ia al doilea cartonaş, aşa e fotbalul, a ajutat echipa să câştige, suntem fericiţi pentru el.

Trebuie să fim umili. Nu avem mult timp să sărbătorim, pentru că joi avem meci şi trebuie să ne recuperăm. Mă gândesc doar la următorul meci, cu Hermannstadt”, a declarat Elias Charalambous, la finalul meciului câștigat de FCSB cu 1-0 în fața campioanei Farul Constanța.

Citește și

Reghe, veste extraordinară de ziua lui: ”1 + 1 = 4”