Danciu-rău! ”De ce nu spun că Rufo a sărit să-l bată pe Borja? Sau că au avut 40.000 de euro comisioane cu Melero?”

Ionel Dănciulescu s-a făcut rău după ce a plecat de la Dinamo, spaniolii eliminându-l din club în chiar prima zi a lor de domnie. Fostul atacant și oficial al ”câinilor” s-a enervat la culme în această seară la DigiSport și a spus lucrurilor pe nume, aplicându-le un adevărat rechizitoriu celor din managementul lui Pablo Cortacero.

”Văd că se victimizează acum, au luat legătura cu ambasada Spaniei, spun că sunt amenințați de fani. De ce nu au luat legătura să anunțe ce impostori, ce mincinoși sunt, de ce nu spun că Rufo a sărit să-l bată pe Borja Valle la Săftica?

Vin să ne dea lecții că vor să facă academie ca în America, stau aici vai de capul lor, pe spatele unui sponsor care le dă bani de țigări. Acum sunt comisioane de 40 de mii de euro la transferuri printr-o firmă care aparține lui Melero, care nu mai face parte din proiect. Trebuie să ne punem niște întrebări, Rufo și Cortacero au făcut aceste contracte uriașe.

Văd pe imagini că Pablo Cortacero folosea dezinfectant, dacă nu era filmat îl lua și pe ăla! Antrenorul de portari era coleg de școală, Rufo era vânzător, ăștia erau profesioniștii spanioli?

Plecați cu toții, dar plătiți înainte. Rușine,rușine să vă fie!,” a fost reacția dură a lui Dănciulescu la emisiunea Liga DigiSport.

Citește și

Cornel Dinu despre Neluțu Varga: ”Zice că dacă nu faci ca el, te leagă de mașină și te târâie prin tot Clujul!”