Danciu-gol se ia de șefii ”câinilor”: ”Nu”

Ionel Dănciulescu, fost jucător și oficial la Dinamo în mai multe perioade, a vorbit despre cel mai nou plan al conducerii: mutarea bazei clubului la Adunații-Copăceni, în județul Giurgiu.

Fostul mare atacant este de părere că Dinamo nu ar trebui să își mute baza de antrenament la Săftica.

”Acolo e identitatea echipei”

”Eu sper să nu se întâmple lucrul acesta. Identitatea lui Dinamo este în «Ștefan cel Mare» și la Săftica. Așa cunosc eu acest club.

Mi se pare o idee foarte bine intenționată a oamenilor de acolo, dar e total neinspirată. Dinamo la Adunații Copăceni…

N-am nimic cu localitatea sau cu oamenii de acolo, dar nu concep ca Dinamo să plece de la Săftica sau din «Ștefan cel Mare»”, a spus Ionel Dănciulescu pentru ProTV.

”Primarul e dinamovist”

Constantin Anghelache, fost președinte în mai multe rânduri la Dinamo, a vorbit și el despre planul ”câinilor”.

”Problema e următoarea. După modelul lui Gigi Becali, care și el a făcut mai multe încercări și s-a lipit până la urmă de Berceni, există preocuparea de a atrage la Dinamo și alți posibili oameni care doresc să facă asemenea cheltuieli, mai ales că începe construcția stadionului vara aceasta.

Primarul de acolo, care e dinamovist și pe care-l și cunosc, a găsit de cuviință că ar putea oferi această suprafață de 9 hectare având, zice-se, și acordul consilierilor locali, deși unii care sunt cu opoziția zic: «Ce ne interesează?».

Aceasta s-ar antura, cumva, cu ideea că multă lume dorește să devină acționar al lui Dinamo, în contextul în care, în mod cert acum, cel târziu în august, începe demolarea stadionului. Sunt fondurile aprobate, studiul de fezabilitate e pus la punct.

Probabil că decizia domnului primar ar fi și un pas înainte pentru momentul când s-ar număra ulterior printre acționarii echipei Dinamo. Nu el, ci primăria Adunații-Copceni, cea care dorește să facă această chestiune în așa fel încât să fie parte din acest club, cu avantajele care ar decurge de aici.

Personal, am citit cu multe rezerve despre acest lucru și nu sunt sigur că această chestiune va merge până la capăt. Timpul e singurul sfetnic bun, să mai așteptăm două, trei săptămâni și vedem”, a spus Constantin Anghelache pentru GSP.

Citește și

Loredana Groza, părere: ”Desface picioarele”