Danciu-gol s-a întors în Ștefan cel Mare: ”Faptele contează”

Dinamo va juca vineri contra celor de la Gaz Metan, în play-out-ul Ligii 1, sperând într-o revenire, după ce s-au strâns 12 meciuri fără victorie în Liga 1. Fanii profită de meci pentru a strânge bani care vor fi redirecționați către club.

Plecat din cadrul clubului și actual manager general al Academiei CS Dinamo, Ionel Dănciulescu a fost azi la stadionul din Ștefan cel Mare și a vândut bilete online. Costul unui tichet e de 5 lei, la fel ca la meciurile trecute.

”Trebuie mai puține vorbe și mai multe fapte. Tot vorbim și n-are rost, faptele contează. Hai să cumpărăm bilete și să salvăm echipa. Dinamo nu moare”, a declarat fostul atacant al lui Dinamo.

”Câinii” nu au uitat nici de Pablo Cortacero, acționarul majoritar al lui Dinamo. După ce ibericul a dispărut din club, fără să plătească datoriile, fanii au început un război cu el, iar la stadion, deasupra casei de bilete au lipit mai multe abțibilduri pentru acesta.

”No, gracias! Jos labele de pe Dinamo!”, au fost mesajele fanilor, alături de «Made în Spania» (n.r- produs în Spania), tăiat.

Citește și

În ce condiții ar accepta Florin Cîțu nominalizarea Ioanei Mihăilă la Sănătate: ”Fără el”