Danciu-gol acuză: ”Atunci s-a greșit, cu el nu am fi în situația de acum!”

Dinamo este într-o situație precară, fiind momentan pe locul 12 în clasament, dar mai poate cădea o poziție după meciul Viitorul – Poli Iași, întrerupt aseară din cauza ceții.

Vineri seară, Dinamo va da piept cu Viitorul, echipă antrenată de Mircea Rednic, ”Puriul” fiind mazilit în vara 2019 de conducerea clubului, Ionuț Negoiță și Bogdan Bălănescu.

Dinamo se află pe locul 12 din Liga 1, cu 26 de puncte obținute după 24 de meciuri jucate. Și cu un atac care nu dă goluri.

”Greșeala cea mai mare a fost a celor care au luat decizia de a-l îndepărta pe Mircea Rednic, la momentul respectiv. Una dintre marile greșeli ale managementului lui Dinamo a fost îndepărtarea lui Mircea Rednic. Dacă ar fi rămas Mircea Rednic la momentul respectiv, nu știu dacă ne-am fi găsit în situația asta, la momentul actual”, a declarat Ionel Dănciulescu, la ProSport Live.

În ultima perioadă, s-a vorbit despre o posibilă revenire a lui Gigi Mulțescu, pe banca lui Dinamo, în locul lui Ionel Gane. Ionel Dănciulescu nu a vrut să se pronunțe în legătură cu necesitatea ca Ionel Gane să fie dat afară de la Dinamo, însă a atras atenția la faptul că actualul antrenor principal de la clubul roș-alb se află, la conducere, într-un moment greu al echipei.

„Nu știu dacă ar trebui o schimbare la nivelul băncii tehnice. Să nu uităm, Jerry a rămas într-un moment complicat, greu pentru echipă, a făcut și lucruri bune. E adevărat, nea Gigi (n.r. Gheorghe Mulțescu) e un om cu experiență extraordinară, are ochi la fotbaliști, e un om de calitate, cu experiență. Ar putea să ajute cu un sfat și să fie alături de echipă, dar aici este decizia celor care conduc”, a spus Ionel Dănciulescu.

Citește și

Ce i-a uimit pe cei de la Chelsea înaintea duelului cu Atletico Madrid. Fotografia devenită virală